MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Πελοπόννησος: Ταξίδι από ψηλά σε 4 υπέροχα παραθαλάσσια χωριά

Δείτε από ψηλά τέσσερα παραθαλάσσια χωριά της Μεσσηνίας και της Λακωνίας που γοητεύουν με την αυθεντικότητα και την ανόθευτη ομορφιά τους – Θυμίζουν νησί και προσφέρονται για ήρεμες διακοπές με αυτοκίνητο.

Photo by Evangelos Mpikakis on Unsplash
Monopoli Team

Η Πελοπόννησος έχει πολλά γαλήνια χωριά, δίπλα σε γνωστούς και αγαπημένους προορισμούς, που προσφέρονται για ήρεμες και απολαυστικές διακοπές. Με γραφικά λιμανάκια γεμάτα χρώματα, θαυμάσιες παραλίες σε απόσταση αναπνοής και ψαροτεβέρνες που σερβίρουν ό,τι βγάλει η βάρκα, αυτά τα παραθαλάσσια χωριά είναι ιδανικά για καλοκαιρινές αποδράσεις με το αυτοκίνητο.

Το κανάλι Travel Inspiration μάς ταξιδεύει μέσα από ένα υπέροχο βίντεο σε τέσσερα υπέροχα χωριά της Μεσσηνίας και της Λακωνίας και μας κάνει να ανυπομονούμε να τα επισκεφτούμε.

Πελοπόννησος: 4 γραφικά χωριά πάνω στο κύμα
Άγιος Νικόλαος, Γιάλοβα, Αλύπα και Καρδαμύλη. Τέσσερα παραθαλάσσια χωριά που θυμίζουν νησί και καταφέρνουν να πείσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με την αυθεντικότητα και την ανόθευτη ομορφιά τους. Δείτε τα από ψηλά στο παρακάτω βίντεο και πάρτε ιδέες για τις επόμενες αποδράσεις σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑνατολικό Πήλιο: 8 από τις πιο μαγευτικές παραλίες της Ηπειρωτικής Ελλάδας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο  reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b