MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Mon Rêve: Το νέο, ελληνικό makeup brand, μας καλωσορίζει σε έναν ονειρικό κόσμο, γεμάτο χρώματα

Αν και μάς συστήθηκαν μόλις πριν δύο χρόνια, τα προϊόντα της Mon Rêve, μάς έχουν κλέψει την καρδιά με τις ονειρικές υφές, τα έντονα χρώματα και τις playful συσκευασίες που χαιρόμαστε να γεμίζουν τα νεσεσέρ μας!

KEIMENO: Monopoli Team | 21.07.2022

Mon Rêve: Η πιο hot άφιξη στον κόσμο της ομορφιάς

Αν αγαπάτε να δοκιμάζετε κάθε τι καινούριο που κυκλοφορεί στην beauty αγορά και να ανακαλύπτετε συνεχώς νέα προϊόντα και εταιρείες, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει για το ολόφρεσκο brand Mon Rêve, που μετράει μόλις 2 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και σίγουρα έχει κάνει αίσθηση!

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το brand τόσο ξεχωριστό;

Με τις ονειρικές υφές, τα έντονα χρώματα και τις εντυπωσιακές και πρακτικές συσκευασίες, τα προϊόντα της Mon Rêve, είναι η νέα δυναμική άφιξη στον ονειρικό κόσμο των καλλυντικών, που δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί!

Ανταποκρινόμενη στις τελευταίες τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, η Mon Rêve δημιουργεί μοναδικές συλλογές προϊόντων, με καινοτόμες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις εξαιρετικά προσιτές τιμές, ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κάνει δικά του.

Τα προϊόντα της Mon Rêve έφτασαν στα χέρια μας, είχαμε την τύχη να τα δοκιμάσουμε, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο makeup look και φυσικά να σας προτείνουμε όσα ξεχωρίσαμε από την ευρεία γκάμα του brand.

Τα must-have προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε:

Lip Balm Pod, για ενυδάτωση και χρώμα υγείας στα χείλη

Πρόκειται για το ενυδατικό lip balm, εμπλουτισμένο με λάδι καρύδας που δεν θα θέλουμε να βγάλουμε από την τσάντα μας, χάρη στην πρακτική και pocket-friendly συσκευασία του!

Περιλαμβάνει και καθρέφτη για εύκολη εφαρμογή, όπου κι αν βρισκόμαστε, ενώ κυκλοφορεί σε 4 άκρως καλοκαιρινά και φρουτένια αρώματα: φράουλα, καρύδα, καρπούζι και μύρτιλο. Με εξαίρεση αυτό με την καρύδα όλα τα υπόλοιπα εκτός από ενυδάτωση, χαρίζουν κι ένα απαλό χρώμα, ιδανικό για τις φορές εκείνες που θέλουμε να δείχνουμε φυσικές αλλά την ίδια στιγμή περιποιημένες και φρέσκες, με ένα απαλό χρώμα υγείας στα χείλη μας και – γιατί όχι; – και στα μάγουλα μας.
Βρείτε το εδώ. 

Ιnfiny Dip Liner, για βλέμμα που μαγνητίζει

Πρόκειται για το ανεξίτηλο eyeliner του brand, που χαρίζει μεγάλη διάρκεια – κάτι που αποζητάμε συνήθως από ένα τέτοιο προϊόν και ακόμη περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες, που οι υψηλές θερμοκρασίες συχνά αλλοιώνουν το μακιγιάζ μας. Η αδιάβροχή του σύνθεση δεν ξεθωριάζει και δεν μουτζουρώνει, ενώ χαρίζει τέλεια απόδοση χρώματος – κάτι επίσης απαραίτητο από ένα eyeliner.

Το πινελάκι του είναι ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη εφαρμογή ακριβείας – καθώς δεν είμαστε όλοι experts – στεγνώνει πολύ γρήγορα και παραμένει έντονο και ανεξίτηλο από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Κυκλοφορεί σε 12 μοναδικές ματ και μεταλλικές αποχρώσεις για κάθε γούστο!
Βρείτε το εδώ. 

Happy Palettes, για ατελείωτους πειραματισμούς στα μάτια

Με έμπνευση από τα χρώματα, τις υφές και τα συναισθήματα μοναδικών στιγμών που θέλουμε να κρατήσουμε αναλλοίωτα για πάντα, η Mon Rêve διαθέτει 8 μοναδικές παλέτες σκιών με εννέα σκιές εξαιρετικής απόδοσης και υψηλής χρωστικής, σε διαφορετικές υφές.

Χάρη στο πρακτικό τους μέγεθος είναι τέλειες για να δημιουργήσουμε γρήγορα looks on-the-go, αλλά και για να τις παίρνουμε παντού μαζί στα ταξίδια μας, που ιδανικά δεν θα θέλαμε να κουβαλήσουμε μαζί και όλο το μπουντουάρ μας!

Αν αγαπάτε το μακιγιάζ και σας αρέσει να δίνετε περισσότερη έμφαση στα μάτια, δημιoυργώντας έντονο βλέμμα που μαγνητίζει, τότε σίγουρα θα βρείτε ανάμεσα στις Happy Palettes, την ιδανική για εσάς.

Είτε είστε από εκείνες που «το έχουν» με το θέμα μακιγιάζ είτε όχι, οι παλέτες της Mon Rêve θα σας βοηθήσουν να πειραματιστείτε δημιουργώντας αμέτρητους συνδυασμούς από το πρωί έως το βράδυ, ανάλογα με τη διάθεσή σας!
Βρείτε τις εδώ. 

Inky Lips, για ανεξίτηλο χρώμα στα χείλη

Ένα ολοκληρωμένο make up look έρχεται να συμπληρώσει ένα κραγιόν, και τι καλύτερο από ένα λεπτόρρευστο, υγρό κραγιόν μεγάλης διάρκειας; Τα Inky Lips της Mon Rêve έχουν έντονο, ultra-matte χρώμα που χτίζεται, είναι άνετα, δεν αφυδατώνουν τα χείλη και νιώθεις σαν να μην τα φοράς!

Επιπλέον είναι αδιάβροχα, δεν μεταφέρουν το χρώμα τους και στεγνώνουν πολύ γρήγορα – κάτι που τα κάνει ιδανικά για να μην αφήνουμε αυτά τα ενοχλητικά ίχνη χρώματος ούτε στη μάσκα, ούτε στο ποτήρι, ούτε στο λευκό μας μπλουζάκι.

Επιλέξτε ανάμεσα στις 20 μοναδικές kiss-proof αποχρώσεις και ξεχωρίστε, δίνοντας ένταση στα χείλη!
Βρείτε τα εδώ.

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων της Mon Rêve σε ένα από τα 190 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις γνωστές αλυσίδες καλλυντικών, online & in-store, αλλά και στο e-shop της εταιρείας: https://monrevecosmetics.com/el/.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b