MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Amanda Tenfjord θα “ανοίξει” τη συναυλία των Madrugada

Oι Madrugada έρχονται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα μαζί με την 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια Amanda Tenfjord.

Monopoli Team

Το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου οι Madrugada έρχονται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα μαζί με ένα «δικό μας» κορίτσι, την 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια Αμάντα Τένφιορντ (Amanda Tenfjord).

Όλες αυτές τις δεκαετίες, ένα φωτεινό μουσικό ουράνιο τόξο ενώνει την Ελλάδα με τη Νορβηγία, ένα τόξο λαμπερό, υπέροχα σαγηνευτικό, παντοτινά ανθεκτικό σαν τη μυθική γέφυρα «Bifröst», που – σύμφωνα με τη σκανδιναβική μυθολογία – είναι αυτή που συνδέει τη Γη με την Asgard, το μυθικό βασίλειο των θεών, που βρίσκεται στη μέση του κόσμου, ψηλά στον ουρανό.

Οι Madrugada, ως σύγχρονοι Σκανδιναβοί γεφυροποιοί, μαζί με την Αμάντα θα φωτίσουν το φθινοπωρινό βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου με τα απόκοσμα υπερβόρεια ηχοτοπία τους.

Λίγους μήνες πριν, τον Μάιο της φετινής χρονιάς η Amanda “Georgiades” Tenfjord εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση στην βαθμολογία και την πρώτη στην καρδιά μας, με το συγκινητικά υπέροχο κομμάτι «Die Together» που έγραψε σε συνεργασία με τον Bjørn Helge Gammelsæter.

Η Αμάντα Τένφιορντ (Amanda Tenfjord) τραγουδίστρια και συνθέτρια ξεκίνησε να παίζει πιάνο στην ηλικία των πέντε ετών. Έκτοτε ήταν σχεδόν βέβαιο ότι, με κάποιον τρόπο, η μουσική θα όριζε το μέλλον της. Από τον πρώτο της δίσκο, το 2018, έως σήμερα, η μουσική της έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Τα τραγούδια της έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά όπως το The FADER («Ένα ευφυέστατο δείγμα Σκανδιναβικής ποπ μουσικής») και το NME («Διαθέτει μια πολλά υποσχόμενη δύναμη, την οποία οφείλουμε να παρακολουθήσουμε στενά τα επόμενα χρόνια»), ενώ έχουν «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο.

Η μαγευτική φωνή της και η δυναμική σκηνική παρουσία της εξασφάλισαν τη συμμετοχή της σε πολλά φεστιβάλ αλλά και σε αρκετές περιοδείες σε όλη τη Νορβηγία. Διακρίνεται για την αυτοπεποίθηση με την οποία δημιουργεί εθιστικά ποπ κομμάτια και τη σεμνότητά της με την οποία προσδίδει σε κάθε τραγούδι της μια βαθιά ανθρώπινη διάσταση. Η Αμάντα Τένφιορντ, τέλος, ισορροπεί με επιτυχία ανάμεσα στην ιδιότητά της ως φοιτήτρια της ιατρικής και παράλληλα ως σταρ της ανεξάρτητης ποπ σκηνής με τις ευφυείς μελωδίες της.

Η Αμάντα Τένφιορντ-Γεωργιάδη ομολογεί την αγάπη της στους Madrugada, μια αγάπη που κρατάει από τα παιδικά της χρόνια ενώ ταυτόχρονα, αναγνωρίζει στη μουσική τους τις πηγές της προσωπικής της έμπνευσης.

Λέει: «Άκουγα Madrugada από μικρό παιδί. Η σκοτεινή φωνή των Sivert και ο συναρπαστικός ήχος τους με ενέπνευσαν από μικρή. Είναι πραγματικά τιμή μου που θα είμαι opening act στη συναυλία τους στην Αθήνα. Στην αγαπημένη μου πόλη, στον πιο όμορφο χώρο που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Αυτή είναι και η πρώτη μου συναυλία στην Αθήνα – νομίζω ότι θα είναι πολύ πολύ ξεχωριστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓια τους Madrugada, η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται.

Τιμές εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 35 ευρώ και φθάνουν τα 85 ευρώ. Συγκεκριμένα:

Γενική Είσοδος – Κερκίδες | Tiers: 35 ευρώ
Γενική Είσοδος Arena: 45 ευρώ
Golden Arena: 70 ευρώ
VIP A & VIP B: 85 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Δίκτυο viva
Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)

Δίκτυο Public
Public on line: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 9636 489

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b