MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Sneak preview στο πιο πρωτότυπο εικαστικό event του καλοκαιριού

Ένα διαφορετικό φωτογραφικό project με τίτλο «The Artpit Collection» και υποστηρικτή το DOVE, φιλοξονείται από την 1η έως τις 3 Ιουλίου στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η ιδέα πίσω από το Project

Πίσω από αυτή την ιδέα βρίσκεται η δημιουργική ομάδα του DOVE και 8 διακεκριμένοι Έλληνες φωτογράφοι οι οποίοι εστίασαν τον φακό τους στην περιοχή της μασχάλης, με στόχο ν’ αναδείξουν την αληθινή ομορφιά που κρύβεται και σε αυτό το σημείο, όπως άλλωστε και σε κάθε σημείο του σώματός μας, όπως χρόνια τώρα πρεσβεύει το DOVE.

Οι συντελεστές της έκθεσης “The Artpit Collection”

Στην έκθεση που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 1 Ιουλίου στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος συμμετέχουν μερικοί από τους πιο δημιουργικούς Έλληνες φωτογράφους, καθένας από τους οποίους “φωτίζει” με διαφορετικό τρόπο την περιοχή της μασχάλης.

Μέσα από πορτραίτα γυναικών ή conceptual συνθέσεις, οι φωτογράφοι Ιωάννα Ανδεροπούλου, Κοσμάς Κουμιάνος, Μαρία Κουτρουμπή, Νικόλας Μάστορας, Αιμιλία Μπαλάσκα, Κώστας Πήττας, Μαρία Σιάρμπα, Κλεοπάτρα Χαρίτου, φέρνουν, ο καθένας με τη δική του αισθητική και δημιουργική προσσέγγιση, τη μασχάλη στο προσκήνιο.

Φωτογραφίες που αφηγούνται ιστορίες

Κάθε φωτογραφία μάς αποκαλύπτει και μια διαφορετική, προσωπική ιστορία και μας προτρέπει ν’ αγαπήσουμε το σώμα μας και ν’ αναγνωρίσουμε την πραγματική ομορφιά που κρύβεται σε κάθε σημείο του.

To τριήμερο 1-3 Ιουλίου, αξίζει να περάσετε μια βόλτα από το Σύνταγμα, να δείτε την έκθεση και ίσως μετά αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε τη… μασχάλη σας!

Πληροφορίες για την έκθεση

Εκθεσιακός χώρος του Μετρό Συντάγματος, 1-3 Ιουλίου
Είσοδος ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 1/7: 11.00- 16.00, Σάββατο 2/7 και Κυριακή 3/7: 11.00 – 19.00
#DOVE #TheArtpitCollection

 

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b