MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπραντ Πιτ: O βραβευμένος ηθοποιός θεωρεί ότι βρίσκεται στο φινάλε της καριέρας του

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, o βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την υποκριτική, για την προσπάθεια απεξάρτησης από το αλκοόλ και τον λόγο που του αρέσει να κάνει ταινίες.

Monopoli Team

Ο Μπραντ Πιτ δήλωσε πως μάλλον οδεύει προς τη δύση της κινηματογραφικής του καριέρας. Την αποκάλυψη αυτή ο 58χρονός βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός την έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του για το περιοδικό GQ.

«Θεωρώ πως βρίσκομαι στο τελευταίο στάδιο» εξήγησε ο Αμερικανός σταρ. «Το τελευταίο εξάμηνο, ίσως τρίμηνο. Πως θα είναι αυτό το στάδιο; Και πως θα το οργανώσω όλο αυτό»;

Μια εντυπωσιακή κινηματογραφική πορεία

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε περισσότερος από εβδομήντα ταινίες κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας και εντυπωσιακής πορείας του, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται επιτυχίες όπως τα «Fight Club», «Άδοξοι Μπάσταρδοι» και «Κάποτε στο… Χόλιγουντ», ο Μπραντ Πιτ έχει επιπλέον περάσει τα τελευταία χρόνια δουλεύοντας πίσω από τις κάμερες με την εταιρεία παραγωγής του Plan B Entertainment, παρουσιάζοντας ταινίες όπως τα «12 Χρόνια Σκλάβος», «Moonlight» και «Minari» στη μεγάλη οθόνη.

Ο Πιτ περιέγραψε την παραγωγή ταινιών ως «ικανοποιητική με πολύ διαφορετικούς τρόπους», ωστόσο, ομολόγησε πως είναι πάντα πρόθυμος να βγει μπροστά από την κάμερα, όταν το σωστό πρότζεκτ κάνει την εμφάνιση του. «Είμαι από εκείνα τα πλάσματα που εκφράζονται διαμέσου της τέχνης», σχολιάζει. «Θέλω πάντα να δημιουργώ. Αν δεν δημιουργώ, πεθαίνω μέσα μου κατά κάποιον τρόπο».

«Άδοξοι Μπάσταρδοι»

Τον Μπράντ Πιτ θα τον απολαύσουμε σύντομα στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Ντέιβιντ Λιτς «Bullet Train», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 5 Αυγούστου. Το επερχόμενο θρίλερ δράσης επικεντρώνεται γύρω από πέντε δολοφόνους μέσα σε ένα τρένο που κατευθύνεται από το Τόκιο στη Morioka, οι οποίοι πρόκειται να ανακαλύψουν ότι οι αποστολές τους συνδέονται.

Η εμπειρία του με την προσπάθεια απεξάρτησης από το Αλκοόλ

Σε άλλον σημείο της συνέντευξης του ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι παρευρέθηκε σε «ιδιωτικές και επιλεγμένες» συναντήσεις Ανώνυμων Αλκοολικών ώστε να αποφύγει την αδιακρισία των ΜΜΕ.

«Ήμουν μέλος σε μια ομάδα με ωραίους τύπους η οποία ήταν πραγματικά ιδιωτική και επιλεκτική, έτσι ήταν ασφαλής», εξήγησε. «Επειδή, έχω δει καταστάσεις με άλλους ανθρώπους, όπως τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, o οποίος ηχογραφήθηκε ενώ εξομολογούταν πράγματα, και αυτό για εμένα είναι αποτρόπαιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπραντ Πιτ: 10 πράγματα που – ίσως – δεν ξέρατε για τον Χολιγουντιανό σταρ που έχει σήμερα γενέθλια12.09.2018

Ο Πιτ κατάφερε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ το 2016, συμμετέχοντας για ενάμιση χρόνο σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης μετά το διαζύγιο του με την Αντζελίνα Τζολί.

Πηγή: NME

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b