MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γάμος αλα Ελληνικά 3: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου σίκουελ στην Πλάκα

Η Οικογένεια Portokalos επιστρέφει για νέες περιπέτειες με την ταινία «Γάμος αλα Ελληνικά 3», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει στη χώρα μας, σύμφωνα με τη Νία Βαρντάλος.

Γάμος αλα Ελληνικά 3
Monopoli Team

Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτρια, Νία Βαρντάλος, ανακοίνωσε με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρίσκεται στη χώρα μας για την έναρξη των γυρισμάτων του «Γάμου αλα Ελληνικά 3» στην Πλάκα.

Η οικογένεια που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει για νέες περιπέτειες

Οι φανς της σειράς ταινιών μπορούν να αναμένουν σχεδόν ολόκληρο το καστ να επιστρέfει για τη νέα ταινία, εκτός βέβαια από Μάικλ Κόνσταντιν– πατέρα της Toula Portokalos (Νία Βαρντάλος) στο έργο- ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Βαρντάλος, ο «Γάμος αλα Ελληνικά 3» θα αποτίσει φόρο τιμής στον αγαπημένο ηθοποιό ως Gus Portokalos.

H Νία Βαρντάλος, η οποία εκτός από το σενάριο θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας, θέλει να παραμείνει αληθινή στις ρίζες της και στις ρίζες της οικογένειας Portokalos για τον λόγο αυτό τοποθετεί την πλοκή της ταινίας στην Ελλάδα. Ενώ τώρα που η παραγωγή έχει ξεκινήσει, μπορούμε σύντομα να ελπίζουμε για περισσότερο backstage υλικό από τα γυρίσματα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για την υπόθεση «Γάμου αλα Ελληνικά 3». Έτσι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη για να δούμε αν το νέο φιλμ θα εστιάζει στον γάμο της Paris (Elena Kampouris), με την Toula και τον Ian να προσπαθούν να κρατήσουν υπό έλεγχο την οικογένεια καθώς διοργανώνουν τον γάμο της κόρης τους. Η νέα ταινία, ωστόσο, αναμένεται να είναι χωρίς αμφιβολία ένα συναρπαστικό, συναισθηματικό νέο κεφάλαιο για την οικογένεια Portokalos που όλοι αγαπήσαμε.

«Γάμος αλα Ελληνικά 2»

Η τεράστια επιτυχία του «Γάμου αλα Ελληνικά»

Η πρώτη ταινία του franchise «Γάμος αλα Ελληνικά», το σεναριακό ντεμπούτο της Νία Βαρντάλος, κυκλοφόρησε το 2002 και γνώρισε τεράστια επιτυχία διεθνώς, κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, εκτοξεύοντας την καριέρα της Βαρντάλος ως κωμικού στα ύψη και γινόμενη μια από τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά αισθηματικές κωμωδίες όλων των εποχών.

Σκηνοθετημένος από τον Τζόελ Ζούικ, «Ο Γάμος αλα Ελληνικά» αφηγούταν την ιστορία της Toula Portokalos, μια νεαρής ελληνοαμερικανής η οποία ερωτεύεται τον μη Έλληνα Ian Miller (Τζον Κορμπέττ). Περιλαμβάνοντας ένα διακεκριμένο καστ, ανάμεσα τους τον αείμνηστο Μάικλ Κόνσταντιν στον ρόλο του πατέρα της Toula, Gus, και την Λέινι Καζάν στον ρόλο της μητέρας, Maria, η ταινία πυροδότησε ένα βραχύβιο tv-sequel και ένα κινηματογραφικό σίκουελ το 2016 με τίτλο «Γάμος αλα Ελληνικά 2». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέριλ Στριπ: Οι εμβληματικές ερμηνείες της «Σιδηράς Κυρίας» των Όσκαρ12.09.2018

Τον προηγούμενο χρόνο η Νία Βαρντάλος αποκάλυψε ότι η οικογένεια Portokalos θα επέστρεφε για περισσότερες περιπέτειες  ανακοινώνοντας τον «Γάμο αλα Ελληνικά 3». Τότε η Βαρντάλος είχε ήδη γράψει το σενάριο και έψαχνε για χρηματοδότηση. Τώρα όπως όλα δείχνουν το πρότζεκτ έχει ήδη προχωρήσει αρκετά.

Πηγη: Screenrant

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b