MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μάικλ Κόνσταντιν: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός που αγαπήσαμε στο “Γάμος αλά ελληνικά”

Ο Μάικλ Κόνσταντιν, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον “πατέρα” της Νία Βαρντάλος στο “Γάμος αλά ελληνικα”, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών.

©IFC Films
©IFC Films
Monopoli Team

Ο Μάικλ Κόνσταντιν, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε όταν υποδύθηκε τον πατέρα της Toula Portokalos (Νία Βαρντάλος), Gus, στην πολύ επιτυχημένη κομεντί “Γάμος αλά ελληνικά”, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 31 Αυγούστου.

Η εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του στο Variety. Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Gus Efstratiou, πέθανε από φυσικά αίτια και ήταν 94 ετών.

Ο “Γάμος αλά ελληνικά” είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ρομαντικές κωμωδίες του Χόλιγουντ, ενώ το 2002 είχε φέρει 241 εκατομμύρια δολάρια στο box office, αλλά και μία υποψηφιότητα στα βραβεία SAG. Ο Κονσταντίν διέπρεψε ως ο “Έλληνας πατέρας”, που πίστευε ότι όλες οι λέξεις έχουν ελληνική ρίζα, αλλά και ότι όλα διορθώνονται με λίγο… άζαξ.

Πριν το “φαινόμενο” του Γάμος αλά ελληνικά, ο Μάικλ Κόνσταντιν είχε μια επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση, έχοντας κερδίσει ένα βραβείο Emmy, καθώς και υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες, για τον ρόλο του στην κωμωδία “Room 222”.

Η τελευταία κινηματογραφική του δουλειά ήταν πριν από 6 χρόνια στο “Γάμος αλά ελληνικά 2”, όπου υποδύθηκε ξανά τον Gus Portokalos.

Η Νία Βαρντάλος έγραψε για τον ηθοποιό στο Twitter: “Ο Μάικλ Κόνσταντιν ήταν ο πατέρας της κινηματογραφικής μας οικογένειας, ένα δώρο για τον γραπτό λόγο, και πάντα φίλος. Η υποκριτική μαζί του ερχόταν με μία δόση αγάπης και διασκέδασης. Θα λατρεύω πάντα τον άνθρωπο που έφερε τον Gus στη ζωή. Μας έδωσε τόσο γέλιο και τώρα του αξίζει να αναπαυτεί. Σε αγαπάμε Μάικλ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπλε ή κόκκινο χάπι; Το πρώτο teaser για το Matrix 4 κυκλοφόρησε και… η επιλογή είναι δική σας12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b