MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
12
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρώσος νομπελίστας πούλησε το μετάλλιό του για 100 εκατ. ευρώ και δωρίζει το ποσό στα παιδιά της Ουκρανίας

Τα χρήματα που διατέθηκαν για την αγορά στη Νέα Υόρκη, η οποία κλείστηκε τηλεφωνικά από πρόσωπο τα στοιχεία του οποίου δεν αποκαλύφθηκαν, θα προσφερθούν στο πρόγραμμα της UNICEF για τα παιδιά που ξεριζώθηκαν εξαιτίας της σύρραξης, επιβεβαίωσε η Heritage Auctions, που ανέλαβε την πώληση.

Πηγή: Ap Photos
Monopoli Team

Ο Ντμίτρι Μουράτοφ, ο διευθυντής της ρωσικής εφημερίδας Νόβαγια Γκαζέτα, πούλησε σε δημοπρασία το μετάλλιο του βραβείου Νόμπελ που του είχε απονεμηθεί έναντι 103,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσού που θα διατεθεί για να βοηθηθούν τα παιδιά που εκτοπίστηκαν εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Τα χρήματα που διατέθηκαν για την αγορά στη Νέα Υόρκη, η οποία κλείστηκε τηλεφωνικά από πρόσωπο τα στοιχεία του οποίου δεν αποκαλύφθηκαν, θα προσφερθούν στο πρόγραμμα της UNICEF για τα παιδιά που ξεριζώθηκαν εξαιτίας της σύρραξης, επιβεβαίωσε η Heritage Auctions, που ανέλαβε την πώληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτμίτρι Μουράτοφ: Ο βραβευμένος Ρώσος δημοσιογράφος βγάζει σε δημοπρασία το Νόμπελ Ειρήνης του12.09.2018

Ο Μουράτοφ έλαβε το βραβείο το 2021, μαζί με τη Φιλιππινέζα δημοσιογράφο Μαρία Ρέσα· η επιτροπή τους τίμησε «για τις προσπάθειές τους να προαγάγουν την ελευθερία της έκφρασης». Η Νόβαγια Γκαζέτα ανακοίνωσε στα τέλη του Μαρτίου πως αναστέλλει τις εκδόσεις της στη Ρωσία, την ψηφιακή και τη χάρτινη, ως το τέλος της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία, εν μέσω σκλήρυνσης της στάσης του Κρεμλίνου έναντι των διαφωνούντων.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Kanye West: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και trafficking από την πρώην βοηθό του
ShowBiz
Η Κέιτ Γουόλς παρέδωσε μαθήματα τολμηρού στιλ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
ShowBiz
Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκινητική ανάμνηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
ShowBiz
Χρήστος Μάστορας: Ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι πια κομμάτι της ψυχής μου (vid)
ShowBiz
Ο Λεωνίδας Κακούρης για την κατάθλιψη: “Το «θηρίο» παραμονεύει για όλους”
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)