MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Διάλογοι ΙΣΝ: Επιστρέφουν με μια ανοιχτή συζήτηση για τα Social Media και το ψυχικό αποτύπωμα τους

Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιούν, στο πλαίσιο του SNF Nostos, μια ανοιχτή συζήτηση στο ΚΠΙΣΝ με θέμα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ψυχικό αποτύπωμα που αφήνουν στη «Generation Social».

Φωτογραφία: John Schnobrich/unsplash
Monopoli Team

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 17:00 οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιούν μια ανοιχτή συζήτηση με νέους από κάθε γωνιά της γης για τα Social Media και το ψυχικό αποτύπωμα που αφήνουν στη γενιά τους, τη «Generation Social». Η συνάντηση των Διαλόγων, που υλοποιούνται με την επιμέλεια του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development), πραγματοποιείται στο πλαίσιο του SNF Nostos με θέμα την Υγεία στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ιδανικά ένας εύκολος και σύγχρονος χώρος να «βρισκόμαστε», να ψυχαγωγούμαστε, να ανταλλάσσουμε απόψεις. Τα στοιχεία ωστόσο, που αποδεικνύουν ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της κατάθλιψης, δυστυχώς, πληθαίνουν. Πώς έφτασαν τα Social Media από τεχνολογία που θα διευκόλυνε τη διασύνδεση όλων μας, να απειλεί την ψυχική υγεία μας;

Στη συζήτηση των Διαλόγων συμμετέχει το SNF Nostos Youth Advisory Committee, μια ομάδα νέων ανθρώπων οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στη διαμόρφωση του προγράμματος του SNF Nostos Conference.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSNF Nostos 2022: Performance και συζήτηση με την West-Eastern Divan Orchestra στο ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Τους Διαλόγους επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου και υλοποιούνται με τη δημοσιογραφική επιμέλεια του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development).

*Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με παράλληλη διερμηνεία στα ελληνικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση των Διαλόγων με τίτλο «Generation Social» πραγματοποιήστε online εγγραφή εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/snf-dialogues-2022-06

Στείλτε τις ερωτήσεις σας εδώhttps://www.eventora.com/el/Events/snf-dialogues-2022-06/WebApp/Live/questions

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση διαδικτυακά μέσα από το site των Διαλόγων: https://www.snfdialogues.org

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 | 17:00 EET
Χώρος: Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b