MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Σέριφος: Η άγρια ομορφιά των Κυκλάδων

Τα παραδοσιακά λευκά σπίτια, το ξερό βραχώδες τοπίο και οι πολλές και υπέροχες παραλίες συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων. Πίσω από την αγριάδα της, η Σέριφος κρύβει πολύτιμα «διαμάντια».

Monopoli Team

Τόσο κοντά στην Αθήνα, μα ταυτόχρονα τόσο απομακρυσμένη, η Σέριφος κρύβει ανεκτίμητους θησαυρούς που αξίζει να ανακαλύψετε. Το κοντινό και διαχρονικά αυθεντικό νησί των Κυκλάδων είναι ιδανικό για τις μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, αλλά και για πολυήμερες διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTelegraph: Τρεις ελληνικές παραλίες στις καλύτερες της Μεσογείου για οικογένειες12.09.2018

Οι πάνω από 70 υπέροχες παραλίες (οι περισσότερες χωρίς ομπρέλες και ξαπλώστρες), η Χώρα με το αυθεντικό κυκλαδίτικο χρώμα και τα ακόμη ορατά στοιχεία από το πλούσιο μεταλλευτικό παρελθόν του νησιού, δίνουν στη Σέριφο μια μοναδική γοητεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑConde Nast Traveller: Τρεις ελληνικές παραλίες στις 15 ωραιότερες της Ευρώπης12.09.2018

Η Χώρα της Σερίφου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο όμορφες των Κυκλάδων. Χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου, με ολόλευκα σπίτια, δαιδαλώδη δρομάκια και ανεμόμυλους, είναι το στολίδι του νησιού. Πριν ακόμα το πλοίο δέσει στο λιμάνι, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη, μακρινή «γεύση». Οι βόλτες συνήθως ξεκινούν από το εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στο ενετικό κάστρο με τη μαγευτική θέα, για να καταλήξουν στην πολυσύχναστη Πάνω Πιάτσα. Η γραφική κεντρική πλατεία με το νεοκλασικό κτήριο του Δημαρχείου και τον επιβλητικό ναό του Αγίου Αθανασίου θυμίζει σκηνικό από ταινία. Όλοι θα περάσουν από εδώ για καφέ, μεζέδες και βραδινό ποτό.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b