Βιώσιμη αρχιτεκτονική: Πώς οι τεχνολογίες αυτόχθονων φυλών μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που σχεδιάζουμε τις σύγχρονες πόλεις
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο studio Buro Happold παρουσίασε τρία βιώσιμα concept εμπνευσμένα από παραδοσιακές πρακτικές.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣτα πλαίσια της έκθεσης Our Time on Earth στο Barbican Center στο Λονδίνο το design studio Buro Happold δημιούργησε ένα πρότζεκτ με τίτλο Symbiocene. Αντλώντας έμπνευση από και σε συνεργασία με ιθαγενείς και αυτόχθονες πληθυσμούς, το studio παρουσίασε τρεις προτάσεις για το πώς οι τεχνολογίες που έχουν αναπτύξει οι κοινότητες αυτές μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι το 2040 για να κάνουν τις σύγχρονες πόλεις πιο ανθεκτικές στην κλιματική κρίση.
Κάθε πρόταση βασίζεται σε σχεδιασμό βγαλμένο από τη φύση και ανεπτυγμένο από διαφορετικές κοινότητες αυτόχθονων από όλο τον κόσμο: τους War-Khasi στη βορειοανατολική Ινδία, τους Ma’dan στο νότιο Ιράκ και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς Subak στο Μπάλι.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος: Το δυστοπικό σύμπαν του Χάξλεϊ ζωντανεύει στο Δίπυλον από την Αικατερίνη Παπαγεωργίου
- ΕΜΣΤ: Το χειμερινό CineFIX βλέπει ντοκιμαντέρ
- Το θέατρο της Δευτέρας: «Ομόνοια – Μια μυθοπλασία»
- Δημήτρης Τσατσούλης: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος θεατρολόγος και κριτικός θεάτρου
- Η Πριγκίπισσα των Αγίων Σαράντα!: Η κωμωδία του Χάρη Ρώμα για 2η χρονιά στο Θέατρο Coronet