MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φινλανδία: Λανσάρει νέα μπύρα για να γιορτάσει την πιθανή ένταξή της στο ΝΑΤΟ

Το μπλε και λευκό κουτάκι φέρει τα χρώματα του ΝΑΤΟ και απεικονίζει έναν ιππότη που κρατά ένα κύπελλο με μπύρα που αφρίζει, ενώ στην πανοπλία του βρίσκεται το λογότυπο της συμμαχίας.

Monopoli Team

Μπορεί ακόμη να μην έχει… επισφραγιστεί η ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, ωστόσο, μια νέα λάγκερ μπύρα έκανε την εμφάνισή της στη σκανδιναβική χώρα και ονομάζεται «Otan olutta» με την πρώτη λέξη να αντιστοιχεί στο ακρωνύμιο του ΝΑΤΟ στα γαλλικά και φυσικά είναι αφιερωμένη στην πιθανή είσοδο της χώρας στη Συμμαχία.

Μια μικρή φινλανδική ζυθοποιία, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα, λάνσαρε τη νέα αυτή μπύρα για να γιορτάσει την αίτηση της χώρας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και το πλήρες όνομα στα φινλανδικά σημαίνει επίσης «Θα πιω λίγη μπύρα». Ο ζύθος έχει «μια γεύση ασφάλειας με ένα άρωμα ελευθερίας», δήλωσε στο Reuters ο Πέτερι Βάντινεν, διευθύνων σύμβουλος της οικογενειακής επιχείρησης Olaf Brewing, που βρίσκεται στη Σαβονλίνα, στην ανατολική Φινλανδία.

Η Φινλανδία και η Σουηδία έκαναν αίτηση την Τετάρτη για να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, μια απόφαση που ήταν αποτέλεσμα της ανησυχίας που προκάλεσε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Η Μόσχα αρχικά απείλησε με αδιευκρίνιστα αντίποινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας: Η μεγάλη γιορτή του ισπανόφωνου σινεμά επιστρέφει12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b