MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Barbie: Έρχεται η πρώτη κούκλα με ακουστικά βαρηκοΐας και ο πρώτος Ken με λεύκη

Οι νέες κούκλες ανήκουν στη σειρά Barbie Fashionistas, η οποία από το ξεκίνημά της προάγει τη διαφορετικότητα με περισσότερες από 175 εμφανίσεις.

Monopoli Team

Η Mattel και το εμβληματικό brand Barbie® ανακοίνωσαν την πρώτη κούκλα Barbie της σειράς Fashionistas, με ακουστικά βαρηκοΐας πίσω από το αυτί, η οποία αποτελεί παγκοσμίως τη σειρά πρεσβευτή για τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη και την ισότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBarbie: Σαν σήμερα «γεννιέται» η πιο διάσημη κούκλα στον κόσμο12.09.2018

H Barbie, στηρίζοντας σε παγκόσμιο επίπεδο τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, εμπνέει τα παιδιά να παίζουν ακόμα περισσότερο και να βλέπουν τον κόσμο γύρω τους μέσα από τη νέα σειρά Fashionistas, η οποία περιλαμβάνει την Barbie με ακουστικά βαρηκοΐας πίσω από το αυτί, τον Ken με λεύκη, μια νέα κούκλα Fashionista με προσθετικό πόδι και μια κούκλα Ken με μαλλιά φράντζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Barbie τιμά γυναίκες-πρότυπα από όλο τον κόσμο, με μία συλλογή για την Ημέρα της Γυναίκας12.09.2018

Η σειρά Barbie Fashionistas, από το ξεκίνημά της, είναι αυτή που προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερες από 175 εμφανίσεις, με διαφορετικά χρώματα στο δέρμα, τα μάτια, στα είδη μαλλιών, σε σωματότυπους, με ειδικές δεξιότητες και πολλά στυλ για να επιλέξετε. Το 2021, οκτώ από τις δέκα πιο δημοφιλείς κούκλες της σειράς ήταν «διαφορετικές», εμπνέοντας τα κορίτσια να πουν περισσότερες ιστορίες και να βρουν μια κούκλα που τα αντιπροσωπεύει.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b