MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Barbie τιμά γυναίκες-πρότυπα από όλο τον κόσμο, με μία συλλογή για την Ημέρα της Γυναίκας

Η Barbie τιμά τη Shonda Rhimes και 11 ακόμα διάσημες γυναίκες, σε μία ξεχωριστή συλλογή για την Ημέρα της Γυναίκας

Monopoli Team

O κόσμος της Barbie καλωσόρισε τη θρυλική τηλεοπτική παραγωγό, σεναριογράφο και συγγραφέα Shonda Rhimes, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Στο πλαίσιο της ειδικής συλλογής για τη φετινή χρονιά, το brand επέλεξε 12 ξεχωριστές προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο και τις τιμά με «μοναδικές κούκλες της αρεσκείας τους» – ανάμεσά τους, βρίσκεται και η Rhimes.

«Έχω τη δική μου Barbie!» έγραψε στο Instagram. «Είμαι περήφανη που βρίσκομαι μεταξύ αυτών των 12 υπέροχων γυναικών που σπάνε τα στερεότυπα στις καριέρες τους».

Η κούκλα της Shonda Rhimes φορά το outfit που επέλεξε η ίδια στο εξώφυλλο του Variety για τον Νοέμβριο του 2021, με μια φούστα στα χρώματα του ουράνιου τόξου και μπλε πουλόβερ.

«Η ιδέα πως υπάρχουν κούκλες εκεί έξω που μπορεί να σου μοιάσουν και να νιώθεις οικεία μαζί τους και να σου δίνουν τη δυνατότητα να φανταστείς τον εαυτό σου σε έναν άλλο κόσμο, με διαφορετικό τρόπο, με έναν τρόπο που ίσως ονειρευόσουν μόνη σου κρυφά, ή σκεφτόσουν πως είναι αδύνατος στην πραγματική ζωή, πιστεύω είναι απίστευτα σημαντική», δήλωσε, τονίζοντας τη σημασία της συμπερίληψης.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b