MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Πεζοπορία στα Ζαγοροχώρια: 4 μαγευτικές διαδρομές στη φύση

Από το Φαράγγι του Βίκου μέχρι τη Δρακόλιμνη της Τύμφης, οι πεζοπορικές διαδρομές στα Ζαγοροχώρια υπόσχονται ιδιαίτερες συγκινήσεις στους φυσιολάτρες. Ειδικά την άνοιξη, με το τοπίο να είναι καταπράσινο και πριν η ζέστη γίνει έντονη, η πεζοπορία στα μονοπάτια της περιοχής είναι απολαυστική.

Monopoli Team

Καλντερίμια χτισμένα τον προηγούμενο αιώνα, τοξωτά γεφύρια, βαθιά φαράγγια και πλούσια βλάστηση είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που θα αντικρίσετε αν αποφασίσετε να βρεθείτε για λίγο στις όμορφες γωνιές της Ηπείρου και συγκεκριμένα στα Ζαγοροχώρια, έναν από τους πιο αγαπημένους ορεινούς προορισμούς της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαυρονόρος Ιωαννίνων: Το πέτρινο χωριό που σταμάτησε στον χρόνο12.09.2018

Ο καλύτερος τρόπος για να «βουτήξετε» και να απολαύσετε πλήρως τη φύση αυτού του τόπου είναι διασχίζοντας ορισμένα από τα καλά σχεδιασμένα μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν σε πανέμορφα τοπία, εκεί που τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να πλησιάσουν. Ειδικά αυτή την εποχή, με το τοπίο να είναι καταπράσινο και πριν η ζέστη γίνει έντονη, οι συνθήκες για πεζοπορία στα μέρη αυτά είναι ιδανικές. Ακολουθούν τέσσερις πεζοπορικές διαδρομές στη μαγική φύση των Ζαγοροχωρίων, που θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραδέτο: Γνωρίστε το ψηλότερο χωριό του Ζαγορίου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b