MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Sophie Turner: Η συμβουλή που τη βοήθησε να νικήσει τη διατροφική της διαταραχή

Η Sophie Turner έχει μιλήσει ανοιχτά με τη μάχη που έδινε με μια δύσκολη διατροφική διαταραχή. Τώρα η ηθοποιός του “Game of Thrones” μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε να νικήσει αυτή τη μάχη.

Monopoli Team

Σε συνέντευξή της στο βρετανικό Elle του Ιουνίου, η 26χρονη Sophie, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Joe Jonas, μίλησε με ειλικρίνεια για τη σοβαρή διατροφική διαταραχή που αντιμετώπιζε στο παρελθόν και πώς κατάφερε τελικά να την ξεπεράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιατροφικές διαταραχές: 8 πράγματα που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε12.09.2018

Η ηθοποιός του “Game of Thrones” εξομολογήθηκε ότι βρήκε τον τρόπο να διαχειριστεί όλο αυτό που της συνέβαινε, όταν αποφάσισε να προσλάβει έναν θεραπευτή για να παρακολουθεί τις «ανθυγιεινές» της συνήθειες. Όπως περιγράφει: «Ήθελε να σιγουρευτεί ότι δεν έκανα τίποτα που να μην ήταν υγιεινό αναφορικά με τις διατροφικές μου συνήθειες», ενώ στη συνέχεια μίλησε για την επιρροή, που είχαν τα social media πάνω της.

Η σχέση της μαζί τους ήταν διφορούμενη αφού «πυροδοτούσαν τη διατροφική της διαταραχή». Όπως συμπλήρωσε: «Ένα βράδυ, σκεφτόμουν ξανά και ξανά ένα σχόλιο που είχα δει στο Instagram. Έλεγα “Είμαι τόσο χοντρή, είμαι τόσο ανεπιθύμητη”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥπάρχουν διατροφικές λύσεις για το άσθμα;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b