MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

HiCan: Το πρώτο «έξυπνο κρεβάτι» ήρθε από το μέλλον για να αλλάξει τα πάντα στον ύπνο σας

Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την πανδημία του κορονοϊού όλο και περισσότεροι επενδύσαμε στο κομμάτι που λέγεται «self care».

Monopoli Team

Σε προϊόντα και υπηρεσίες δηλαδή, τα οποία είναι στοχευμένα στον εαυτό μας και μόνο, σε μια προσπάθεια να χαλαρώσουμε, να αποβάλλουμε το στρες και τις κακές σκέψεις, αλλά και να νιώσουμε μια αίσθηση ανανέωσης.

Αρκετοί επισκέφτηκαν κάποιο spa ή κέντρο ευεξίας, ενώ άλλοι αγόρασαν gadgets για το σπίτι, τα οποία έκαναν τη ζωή τους ευκολότερη. Από ρομποτικές σκούπες μέχρι έξυπνα κρεβάτια. Αν δεν έχετε ακούσει ακόμα για την τελευταία αυτή κατηγορία, τότε ίσως έφτασε η στιγμή να σας συστήσουμε το HiCan, το κρεβάτι που έρχεται απευθείας από το μέλλον και που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στην κρεβατοκάμαρά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMeta: Τέσσερις κάσκες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας θα κυκλοφορήσουν μέχρι το 202412.09.2018

Πρόκειται για το πρώτο smartbed, το οποίο πηγαίνει την βραδινή σας ρουτίνα σε άλλο επίπεδο. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο κρεβάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMeta: Ανοίγει το πρώτο φυσικό της κατάστημα στην Καλιφόρνια με προϊόντα εικονικής πραγματικότητας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b