MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Met Gala 2022: Ο Ριζ Άχμεντ απέτινε φόρος τιμής στους μετανάστες σκλάβους του Gilded Age

Λάμψη και υψηλή ραπτική ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία στο φετινό κόκκινο χαλί του Met Gala 2022, που επέστρεψε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στο Manhattan.

Monopoli Team

Στο red carpet οι stars ερμήνευσαν το θέμα Gilded Glamour, White Tie, με τους διοργανωτές να ενθαρρύνουν τους καλεσμένους να προσεγγίσουν το θέμα της μόδας του 19ου αιώνα μέσα από μια μοντέρνα ματιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMet Gala 2022: Οι πιο iconic εμφανίσεις της φετινής διοργάνωσης12.09.2018

Παρουσιαστές, μοντέλα, ηθοποιοί, designers και προσωπικότητες όπως ο Βρετανό- Πακιστανός ηθοποιός και μουσικός, Ριζ Άχμεντ, έκαναν τη βραδιά ξεχωριστή με τον λόγο και την εμφάνισή τους. Ο Άχμεντ, ωστόσο, έκανε μία από τις πιο ιδιαίτερες και με βαθύτερο νόημα εμφανίσεις της βραδιάς, καθώς έμπνευσή του αποτέλεσαν οι σκλάβοι-μετανάστες της τότε εποχήςΕπέλεξε ένα μεταξωτό shirt και μία φανέλα που συνδύασε με ένα διακριτικό κολιέ Cartier, λέγοντας: «Αυτός είναι ένας φόρος τιμής στους μετανάστες εργαζομένους που έδιναν τη δυνατότητα στο Gilded Age να συνεχίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMet Gala: Ο φόρος τιμής της Κιμ Καρντάσιαν στην Μέρλιν Μονρόε με το ιστορικό φόρεμα του “Happy Birthday Mr. President”12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b