MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλεν ΝτεΤζένερις: Μίλησε με δάκρυα για τη στιγμή που έκανε coming out πριν 25 από χρόνια

Την Πέμπτη (28/4) η Έλεν ΝτεΤζένερις – φανερά συγκινημένη – μοιράστηκε με το κοινό της εκπομπής της The Ellen DeGeneres Show τα συναισθήματά της για τα 25 χρόνια από τη στιγμή που έκανε coming out.

Πηγή: APimages
Monopoli Team

Η Έλεν ΝτεΤζένερις γιόρτασε μέσα από την εκπομπή της The Ellen DeGeneres Show την Πέμπτη (28/4) τα 25 χρόνια από τη στιγμή που έκανε coming out μέσα από την πετυχημένη κωμική σειρά Ellen του ABC με πρωταγωνίστρια την ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Έλεν ΝτεΤζένερις πουλά έργα τέχνης αξίας 10 εκατομμυρίων-Τι περιλαμβάνει η συλλογή της12.09.2018

Το επεισόδιο είχε τίτλο «The Puppy Episode» και προβλήθηκε στις 30 Απριλίου 1997 και μάλιστα, δεν ήταν μόνο η Έλεν ΝτεΤζένερις που είπε ότι ήταν λεσβία, αλλά coming out έκανε και ο χαρακτήρας της στη σειρά.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, στην αρχή της εκπομπής, η ΝτεΤζένερις αποκάλυψε πως πως τότε οι άνθρωποι του χώρου «με προειδοποίησαν ότι θα καταστρέψει την καριέρα μου και είχαν δίκιο για λίγο. Στην πραγματικότητα, για τρία ακριβώς χρόνια, δεν είχα καριέρα. Αλλά κοιτάξτε με τώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλ Πεν: O «Κέβιν» του How I Met Your Mother μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του με τον καλύτερο τρόπο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b