MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βαϊόλα Ντέιβις: Απαντάει στις αρνητικές κριτικές για την ερμηνεία της ως Μισέλ Ομπάμα στη σειρά “The First Lady”

Η Βαϊόλα Ντέιβις υποδύεται τη Μισέλ Ομπάμα στη νέα σειρά του Showtime «The First Lady» και οι κριτικές του κοινού που δέχτηκε δεν είναι και οι καλύτερες μέχρι στιγμής.

Monopoli Team

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, ανέφερε πως γνωρίζει πως δεν άρεσε σε όλους η ερμηνεία της ως Μισέλ Ομπάμα. Μάλιστα, η ίδια μπήκε στη διαδικασία να δώσει τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον υπερβολικό τρόπο με τον οποίο υποδύθηκε την πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής, παρατηρώντας τον τρόπο με τον οποίο σφίγγει τα χείλη της, μιμούμενη την χαρακτηριστική έκφραση της Ομπάμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒαϊόλα Ντέιβις: Γιατί χαρακτηρίζει «τρομακτικό» τον νέο της ρόλο ως Μισέλ Ομπάμα;12.09.2018

«Είναι απίστευτα επώδυνο όταν οι άνθρωποι λένε αρνητικά πράγματα για τη δουλειά σου», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων. Και συνέχισε τονίζοντας πως «δεν θα είναι όλες ερμηνείες άξιες για βραβείο», γνωρίζοντας από την εμπειρία της πως δεν μπορούν όλοι οι ρόλοι να έχουν την ευρεία αποδοχή του κοινού αλλά και των κριτικών.

Σχετικά με τη δουλειά των κριτικών σχολίασε: «Οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό. Και δεν το λέω για να είμαι κακιά. Πάντα νιώθουν ότι σου λένε κάτι που δεν ξέρεις. Με κάποιο τρόπο, ότι ζεις μια ζωή και είσαι περιτριγυρισμένη με ανθρώπους που σου λένε ψέματα και εκείνοι θα είναι “αυτοί που θα πλησιάσουν και θα σου πουν την αλήθεια”. Οπότε αυτό τους επιτρέπει να είναι σκληροί μαζί σου».

Επιπλέον, η Ντέιβις δεν παρέλειψε να επισημάνει για το ότι θα στηρίζει πάντα τις επαγγελματικές επιλογές που κάνει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. «Νιώθω ότι είναι η δουλειά μου σαν ηγέτης να κάνω τολμηρές επιλογές. Είτε κερδίσω είτε αποτύχω είναι καθήκον μου να το κάνω αυτό».

Ήδη από την προβολή του πρώτου επεισοδίου, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media τον υπερβολικό τρόπο στις εκφράσεις της Ντέιβις, ειδικά όταν έσφιγγε τα χείλη της για να μιμηθεί την Ομπάμα. Κάποιοι έγραψαν ότι τους αποσυντονίζει, άλλοι ότι γέλασαν, ενώ κάποιοι άλλοι άρχισαν να χρησιμοποιούν την εικόνα της σαν meme.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe First Lady: Έχουμε τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σειρά για τις Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ – και είναι καθηλωτικό12.09.2018

Η σειρά «The First Lady» επικεντρώνεται στην προσωπική και πολιτική ζωή των εμβληματικών Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ, με την πρώτη σεζόν να εστιάζει στις Έλινορ Ρούζβελτ (Τζίλιαν Άντερσον), Μπέτι Φορντ (Μισέλ Φάιφερ) και Μισέλ Ομπάμα. 

Με πληροφορίες από CNN.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b