MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βαϊόλα Ντέιβις: Γιατί χαρακτηρίζει «τρομακτικό» τον νέο της ρόλο ως Μισέλ Ομπάμα;

Η Βαϊόλα Ντέιβις, αστειευόμενη χαρακτήρισε ως «τρέλα» την απόφαση της να υποδυθεί τη Μισέλ Ομπάμα στην επερχόμενη σειρά με τίτλο «The First Lady».

Φωτογραφία: Gregg DeGuire/Getty
Monopoli Team

Καλεσμένη στην εκπομπή The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον, η Βαϊόλα Ντέιβις μίλησε σχετικά με τον νέο της ρόλο ως Μισέλ Ομπάμα στη νέα επερχόμενη σειρά με τίτλο «The First Lady». Όταν ο Φάλον, ρώτησε την Ντέιβις γιατί δέχθηκε τον ρόλο εκείνη αστειευόμενη απάντησε: «Νομίζω έγινε πάνω στην τρέλα της στιγμής. Έχασα το μυαλό μου για περίπου πέντε λεπτά και πήρα μια απόφαση που δεν μπορώ να πάρω πίσω».

Παρ’ όλα αυτά η 55χρονη ηθοποιός δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της σε αυτή τη σειρά, ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι ήρθε σε επαφή με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και μίλησαν αρκετές ώρες, προκειμένου να μπορέσει να προετοιμαστεί η ίδια για τον ρόλο. «Είναι τρομακτικό» είπε η ηθοποιός εξηγώντας ότι «κάποιες φορές κάποιος δεν ανταποκρίνεται στην όποια εικόνα έχεις στο μυαλό σου. Αλλά όταν όντως ανταποκρίνεται, είναι τρομακτικό».

Μάλιστα, η Ντέιβις δεν έκρυψε ότι νιώθει φοβερό άγχος που θα υποδυθεί τη «θεά» – όπως την χαρακτήρισε – Μισέλ Ομπάμα. «Η Μισέλ είναι θεά. Κι όλοι την ξέρουν και όλοι νιώθουν ότι θέλουν να την προστατεύσουν. Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», είπε η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒαϊόλα Ντέιβις, Τζίλιαν Άντερσον και Μισέλ Φάιφερ θα είναι οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ σε νέα σειρά12.09.2018

Αντίστοιχα ενθουσιασμένη με τον ρόλο είναι και η ίδια η Μισέλ Ομπάμα, που νιώθει ιδιαίτερα τυχερή που θα την υποδυθεί μια τόσο ταλαντούχα ηθοποιός. Νωρίτερα μάλιστα είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight: «Νιώθω ότι δεν το αξίζω. Ελπίζω να μπορούσα να είμαι καλύτερη για να ανταποκριθώ στον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Βαϊόλα. Είναι πάντως συναρπαστικό. Ό,τι κάνει η Βαϊόλα, το κάνει με πάθος και ξέρω ότι θα κάνει το ίδιο και για αυτόν τον ρόλο».

Η σειρά «The First Lady» θα επικεντρώνεται στην προσωπική και πολιτική ζωή των εμβληματικών Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ, με την πρώτη σεζόν να εστιάζει στις Έλινορ Ρούζβελτ, Μπέτι Φορντ και Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα φέρει στο φως τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι χαρισματικές και δυναμικές Πρώτες Κυρίες της Αμερικής στη διαμόρφωση σημαντικών αποφάσεων για την παγκόσμια ιστορία και γεγονότα που αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο άλλαξαν τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Λευκό Οίκο.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως η Μισέλ Φάιφερ θα υποδυθεί τη Μπέτι Φορντ, η Βαϊόλα Ντέιβις τη Μισέλ Ομπάμα και η Τζίλιαν Άντερσον την Έλινορ Ρούζβελτ.

Πηγή: insider.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣιωπηλός δρόμος: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά του Mega – Οι χαρακτήρες και το τρέιλερ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b