MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The First Lady: Έχουμε τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σειρά για τις Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ – και είναι καθηλωτικό

H Showtime αποκάλυψε το επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σειρά με τίτλο «The First Lady», στην οποία Βαϊόλα Ντέιβις, Τζίλιαν Άντερσον και Μισέλ Φάιφερ θα ενσαρκώσουν τρεις σπουδαίες Πρώτες Κυρίες των Η.Π.Α. Τη Μισέλ Ομπάμα, την Έλινορ Ρούζβελτ και τη Μπέτι Φορντ.

Monopoli Team

Η σειρά «The First Lady», που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου μέσα από τη Showtime, έχει πλέον τρέιλερ, το οποίο μάς προετοιμάζει για δυνατές μεταμορφώσεις και ερμηνείες από τρεις γυναίκες που θα ζωντανέψουν τρεις άλλες σπουδαίες γυναίκες της παλαιότερης αλλά και σύγχρονης ιστορίας, που δεν έμειναν στη σκιά των Προέδρων συζύγων τους και βρήκαν τη θέση που τους αναλογεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe First Lady: Η φοβερή ομοιότητα της Viola Davis με τη Michelle Obama στη σειρά12.09.2018

Η σειρά δέκα επεισοδίων θα φέρει στο φως τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι χαρισματικές και δυναμικές Πρώτες Κυρίες της Αμερικής στη διαμόρφωση σημαντικών αποφάσεων για την παγκόσμια ιστορία και γεγονότα που αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο άλλαξαν τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Λευκό Οίκο.

Η Μισέλ Φάιφερ υποδύεται τη Μπέτι Φορντ, η Βαϊόλα Ντέιβις τη Μισέλ Ομπάμα, ενώ η Τζίλιαν Άντερσον την Έλινορ Ρούζβελτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The First Lady on Showtime (@thefirstlady_sho)

Το τρέιλερ μάς ταξιδεύει στον χρόνο, αποτυπώνοντας τους αγώνες των Πρώτων Κυριών καθώς προσπαθούν να έχουν ηνία της δικής τους ζωής και να πετύχουν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους, τη στιγμή που είχαν να σταθούν στο πλευρό των πιο ισχυρών αντρών στον κόσμο. Αν και κάθε Πρώτη Κυρία από όσες θα δούμε στη σειρά, μπορεί να έχει διαφορετικό κοινωνικό πλαίσιο, ωστόσο το τρέιλερ υπογραμμίζει πώς και οι τρεις είχαν το εξής κοινό: έπρεπε να αγωνιστούν για να ακουστούν και να κάνουν αυτό που πίστευαν ότι ήταν σωστό για το έθνος. Αυτό σημαίνει ότι αν και είχαν μοναδικά εμπόδια να ξεπεράσουν, η κάθε μία ξεχωριστά υποστήριξε τα δικαιώματα των γυναικών και σημάδεψε την ιστορία, αποδεικνύοντας πως ήταν κάτι πολύ περισσότερο από απλές σύζυγοι Προέδρων.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τη Μισέλ Ομπάμα (Βαϊόλα Ντέιβις) στην αγκαλιά του Μπαράκ (Ο-Τ Φαγκμπένλε) να του εξομολογείται: «Σε τέσσερα χρόνια, δεν θέλω να κοιτάξω πίσω και να σκεφτώ, τι απέγινα ζώντας σε αυτό το σπίτι». Τη βλέπουμε να ποζάρει για φωτογραφήσεις και να ενεργεί ενάντια στις προσδοκίες της κοινωνίας: «Θέλουν να με μετατρέψουν σε Μαύρη Μάρθα Στιούαρτ;», αναρωτιέταιΕπιπλέον, βλέπουμε την Μπέτι Φορντ (Μισέλ Φάιφερ) να ταλαιπωρείται από τις πολιτικές φιλοδοξίες του συζύγου της Τζέραλντ (Άαρον Έκχαρτ), αλλά και την Έλινορ Ρούζβελτ (Τζίλιαν Άντερσον) να υπενθυμίζει στον δικό της σύζυγο Φράνκλιν (Κίφερ Σάδερλαντ) ότι είναι μια γυναίκα που διαθέτει δική της άποψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Austin Butler μεταμορφώνεται σε Elvis στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Baz Luhrmann12.09.2018

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: collider.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b