MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετρό: Θα περνάει από Καλλιθέα με τελικό προορισμό το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Με 3 τουλάχιστον σταθμούς, το μετρό για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα περάσει μέσα από την Καλλιθέα – Αξίζει να σημειωθεί πως απορρίφθηκε η αρχική πρόταση για γραμμή στο Φιξ.

Monopoli Team

Ο κύβος ερρίφθη και το μετρό για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα περάσει μέσα από την Καλλιθέα με τρεις σταθμούς. Ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, ενημέρωσε με επιστολή του τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, πως πλέον η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε ολοκλήρωσε τη μελέτη χάραξης για την ωρίμανση του έργου μέχρι την Καλλιθέα και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς και την αποτύπωση όλων των αναγκαίων μελετών που περιλαμβάνουν αρχικά τις τοπογραφικές εργασίες και τις γεωτεχνικές έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Πετάμε» τις μάσκες στους εσωτερικούς χώρους από 1η Ιουνίου12.09.2018

Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός υπόγειου κλάδου της Γραμμής 1, μέσω της διακλάδωσης μετά τον σταθμό «Θησείο», με συνολικό μήκος περίπου 5 χλμ. και με 4 υπόγειους σταθμούς (Άνω Πετράλωνα ή Χαμοστέρνας, Πλ. Δαβάκη, Λόφο Φιλαρέτου ή Τζιτζιφιές, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει μια νέα 3D εμπειρία στην Τέχνη12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b