MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η φαντασία της Τζέι Κ.Ρόουλινγκ

Μπαίνουμε σε ρυθμούς πασχαλινούς και ο προγραμματισμός των γραφείων διανομής κατεβάζει ταχύτητα καθώς παραδοσιακά αυτές οι μέρες είναι από τις πιο αντιεμπορικές της σεζόν.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Φανταστικά ζώα και τα μυστικά του Ντάμπλντορ

Μοιραία το φιλμ που ξεχωρίζει είναι ένα: τα «Φανταστικά ζώα και τα μυστικά του Ντάμπλντορ», τρίτο μέρος της νέας σειράς μαγικών ταινιών που οραματίστηκε η Τζέι Κ.Ρόουλινγκ. Ο κόσμος των μάγων ζωηρεύει επικίνδυνα όταν ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ αναγκάζεται να μπει εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια του παλιού φίλου του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η ιερότητα του βουνού

Πολύ καλό το ντοκιμαντέρ «Η ιερότητα του βουνού» που αποκαλύπτει κάποιες ανατριχιαστικές οροσειρές στην Αλάσκα δοσμένες μέσα από το φωτογραφικό βλέμμα κάποιων πιονέρων ορειβατών που ρίσκαραν ακόμη και την ζωή τους για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ενθύμιον

Διαμετρικά αντίθετο αλλά με αρκετά ενδιαφέρον το κατανυκτικό ντοκιμαντέρ «Ενθύμιον» του Νίκου Ζιώγα μας φέρνει πιο κοντά στο γιορτινό κλίμα της εποχής μέσα από ένα υπέροχο έθιμο της Ηπείρου που ζωντανεύει κάθε Δευτέρα του Πάσχα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η ώρα των φούρνων

Πολιτικά στρατευμένο και με διάθεση να μην αφήσει κανένα ερώτημα γύρω από την ιστορία της Λατινικής Αμερικής αναπάντητο, το διάρκειας τεσσάρων και βάλε ωρών ντοκιμαντέρ «Η ώρα των φούρνων» απευθύνεται στους πιο σκληροπυρηνικούς των σινεφίλ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αδάμ που εί;

Τέλος ένα ακόμη, θρησκευτικό, ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή σε ένα μοναστήρι του Άγιου Όρους είναι το «Αδάμ που εί;» του ουκρανού Αλεξάντερ Ζαποροσένκο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b