MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Technics SL-1200: Το αγαπημένο πικάπ της hip hop και των DJs γιορτάζει 50 χρόνια με επτά premium εκδόσεις

Το καινοτόμο πικάπ που άλλαξε τη μουσική, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της hip hop σκηνής και της κουλτούρας των DJs, γίνεται 50 χρόνων.

Monopoli Team

Για να γιορτάσει την επέτειο του θρυλικού SL-1200, η Technics λανσάρει τώρα μια κορυφαία σειρά περιορισμένης έκδοσης συσκευών σε επτά μοναδικές χρωματικές επιλογές.

Η Technics παρουσίασε για πρώτη φορά το πικάπ SL-1200 το 1972, αλλάζοντας εντελώς το σκηνικό που υπήρχε μέχρι τότε στην κατηγορία. Το καινοτόμο μηχάνημα που αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από μια ομάδα με επικεφαλής τον Shuichi Obata, γρήγορα θα αγκαλιαζόταν από την πρώιμη hip hop σκηνή της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚερτ Κομπέιν: Η θρυλική μπλε κιθάρα από το «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana βγαίνει σε δημοπρασία12.09.2018

Το SL-1200 έμελλε να γίνει το βιομηχανικό πρότυπο αναπαραγωγής βινιλίων, με τη συντριπτική πλειονότητα των επαγγελματιών DJ να εξακολουθούν να «παίζουν» με ένα σύνολο SL ακόμα και σήμερα. Με το 2022 να σηματοδοτεί την 50ή επέτειο του θρυλικού πικάπ, η ​​Technics επέλεξε να γιορτάσει την περίσταση μέσω μιας περιορισμένης έκδοσης συσκευών που προσφέρονται σε επτά μοναδικές χρωματικές επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Σαν σήμερα
VIMA_WEB3b