MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Από τον Τομ Χανκς μέχρι τη Τζούλια Ρόμπερτς: Ποιοι διάσημοι έχουν σπίτι στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, με πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ να μην μπορούν να αντισταθούν στις ομορφιές της. Δείτε τη λίστα με τους celebrities που έχουν το δικό τους ακίνητο σε κάποιο ελληνικό νησί

Monopoli Team

Η Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές (και όχι μόνο) διακοπές. Μαγικές αμμώδεις παραλίες, καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, παραδοσιακή κουζίνα και πλούσια Ιστορία συμβάλλουν ώστε πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ να την επιλέγουν για τις διακοπές τους. Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετοί που ήρθαν, «μαγεύτηκαν» και αγόρασαν σπίτια στην Ελλάδα. Ανάμεσά τους, ο Τομ Χανκς, ο Μπρους Γουίλις, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Νικόλ Κιντμαν καθώς και ο «Mr. Bean» κατά κόσμον Ρόουαν Aτκινσον.

Οι σταρ του Χόλιγουντ με σπίτια στην Ελλάδα

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός, Τομ Χανκς, ο οποίος το 2019 πολιτογραφήθηκε Ελληνας, έχει εδώ και χρόνια ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας. Παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, λάτρεψε την Ελλάδα με την πρώτη ματιά. Εχει προσφέρει ανιδιοτελώς τη βοήθειά του κάθε φορά που χρειάστηκε και εδώ και χρόνια περνά μαζί με τη σύζυγό τους τα καλοκαίρια τους στην Αντίπαρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και οι δύο Ελληνορθόδοξοι και απολαμβάνουν τόσο τα παραδοσιακά όσο και τα σύγχρονα χαρακτηριστικά αυτής της Ελλάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks)

Την «ήσυχη» Πάτμο επέλεξε ως το προσωπικό της ησυχαστήριο η Τζούλια Ρόμπερτς. Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός έχει αγοράσει ένα σπίτι στο νησί των Δωδεκανήσων, καθώς της χαρίζει την ηρεμία και χαλάρωση που χρειάζεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν και τον Ρίτσαρντ Γκιρ να έχει αγοράσει σπίτι στην Πάτμο, κοντά στην καλή του φίλη. Είναι γνωστό άλλωστε ότι και οι δύο αγαπούν τον διαλογισμό και βρήκαν ηρεμία στο νησί, ανάμεσα σε μοναστήρια και υπέροχα τοπία.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b