MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Avaris hotel: Ζεστή φιλοξενία και αυθεντική πολυτέλεια στο Καρπενήσι

Η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του ξενοδοχείου Avaris και η πολυτέλεια των χώρων του, συνθέτουν τον ιδανικό συνδυασμό για όσους αναζητούν μια πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

Monopoli Team

Καρπενήσι, ένας παραμυθένιος προορισμός

Χτισμένο στους πρόποδες του όρους Τυμφρηστού, σε υψόμετρο 960 μέτρων, το Καρπενήσι με τις επιβλητικές του βουνοκορφές, τα πετρόχτιστα χωριά του και τα μοναδικής ομορφιάς φαράγγια του, αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό για μικρές αλλά και μεγάλες αποδράσεις στο ίδιο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας, της οποίας είναι πρωτεύουσα.

Το Καρπενήσι είναι μια μικρή ορεινή πόλη, που ενώ είναι γνωστή ως ο τέλειος προορισμός για χειμώνα, όσοι την έχουν επισκεφθεί μπορούν να επιβεβαιώσουν πως είναι ιδανική επιλογή και για τις πρώτες αποδράσεις της άνοιξης, που ο καιρός ζεσταίνει και η φύση μάς καλεί κοντά της. Άλλωστε οι συνεχείς εναλλαγές στο τοπίο ανάλογα με την εποχή, που αποτελούν κι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του τόπου, είναι αυτό που μαγεύει τους επισκέπτες του.

Ανακαλύπτοντας τη «μικρή Ελβετία» της Ευρυτανίας

Αν βρεθείτε στο Καρπενήσι, ξεκινήστε από την κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, με τις πέτρινες βρύσες, εκεί που δεσπόζουν ο ναός της Αγίας Τριάδας και το παλιό Δημαρχείο. Οι βόλτες στα γραφικά καλντερίμια, ανάμεσα στα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, αποτελούν φυσικά must, ενώ εκεί γύρω θα βρείτε ταβερνάκια, καφέ, αλλά και καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα. Μην παραλείψετε να σκαρφαλώσετε στον λόφο του Αγίου Δημητρίου για να απολαύσετε την καλύτερη πανοραμική θέα της περιοχής και φυσικά να εκμεταλλευτείτε την πόλη ως την τέλεια αφετηρία για μίνι road trips, στα γειτονικά παραδοσιακά χωριά.

Ένα είναι το σίγουρο. Μία απόδραση στο Καρπενήσι μπορεί να προσφέρει τα πάντα και να τους ικανοποιήσει όλους: άνεση και ζεστή ατμόσφαιρα για όσους επιθυμούν ένα σύντομο «pause» από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, σπορ αλλά και διασκέδαση για όσους προτιμούν κάτι πιο συναρπαστικό, ατελείωτες βόλτες στα γραφικά χωριά και ιστορικά μοναστήρια για τους «εξερευνητές», αλλά και απίστευτη φύση με ορμητικά ποτάμια, πανέμορφα φαράγγια και επιβλητικά βουνά για μοναδικής ομορφιάς διαδρομές για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Avaris hotel: Ζεστή φιλοξενία και πολυτέλεια για μια πραγματική απόδραση

Αν βρεθείτε λοιπόν στο μαγευτικό Καρπενήσι και αναζητάτε το ιδανικότερο μέρος για τη διαμονή σας, τότε το ξενοδοχείο Avarisκατηγορίας 5 αστέρων – είναι η τέλεια επιλογή.

Η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του αλλά και η πολυτέλεια των χώρων του, συνθέτουν έναν ιδανικό συνδυασμό για όσους αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία, ξεφεύγοντας για λίγο από τους πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, ενώ την ίδια στιγμή θα νιώθουν σαν να βρίσκονται στην άνεση του σπιτιού τους.

Αυτή η μοναδική αίσθηση αυθεντικής πολυτέλειας και ευρυχωρίας είναι μία από τις πιο «δυνατές» παροχές του ξενοδοχείου Avaris. Είναι πραγματικά όμορφο να αισθάνεσαι ότι έχεις μαζί σου όλη την άνεση που σου προσφέρει το περιβάλλον του σπιτιού σου, ενώ βρίσκεσαι χιλιόμετρα μακριά.

Ξεχωρίζουν, φυσικά, το ιταλικό design, η διακριτική διακόσμηση, η ποιότητα κατασκευής αλλά και όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που μπορούν να καλύψουν κάθε σας επιθυμία.

Τα δωμάτια

Το ξενοδοχείο Avaris διαθέτει μια σειρά από ξεχωριστά δωμάτια, ανάμεσα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες:

  • Standard room: Ευρύχωρα, λειτουργικά και με λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, τα δίκλινα δωμάτια του Avaris είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν ζευγάρια που αναζητούν στιγμές χαλάρωσης.
  • Loft Triple: Με αρχιτεκτονική και στυλ που ταιριάζει απόλυτα με τον περιβάλλον χώρο, οι τρίκλινες σοφίτες του Avaris θα σας παρέχουν μια ζεστή φιλοξενία. Είναι ιδανικές για τριμελείς οικογένειες.
  • Deluxe Studios: Ιδανικά για δίκλινη ή τετράκλινη χρήση, τα Deluxe Studios του Avaris θα σας συναρπάσουν με την λειτουργικότητά τους. Συστήνονται είτε για ζευγάρια που αναζητούν κάτι παραπάνω από ένα απλό δίκλινο είτε για οικογένειες με μικρά παιδιά.
  • Loft Suite: Στιλ, πολυτέλεια και μεγάλοι χώροι – οι τετράκλινες σοφίτες του Avaris θα σας μαγέψουν με την αρχιτεκτονική τους. Προσφέρονται για οικογένειες.
  • Suite: Για μια πραγματική εμπειρία πολυτέλειας. Δίχωρα δωμάτια με κορυφαίο επίπεδο άνεσης και αισθητικής. Ιδανικά για όσους θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, αλλά και για μεγάλες οικογένειες, καθώς οι σουίτες του Avaris μπορούν να φιλοξενήσουν από 4 έως και 6 άτομα.

Οι έξτρα παροχές

Ψυχαγωγία

Στη φιλοσοφία του ξενοδοχείου Avaris είναι πως κάθε στιγμή των διακοπών σας πρέπει να είναι ξεχωριστή και να γίνεται μια νοσταλγική ανάμνηση που θα σας οδηγεί ξανά και ξανά στο γνώριμο, φιλικό του περιβάλλον. Γι΄αυτό και έχει φροντίσει να έχει στις εγκαταστάσεις του εστιατόριο, piano bar αλλά και play room.

Στο εστιατόριο “Sivilla” του Avaris θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο της γεύσης. Με επιμονή στα αγνά υλικά και προσανατολισμό στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, το “Sivilla” θα σας προσφέρει τις καλύτερες παραδοσιακές γεύσεις από την Στερεά Ελλάδα, μαγειρεμένες με σπιτική φροντίδα.

Και μετά από ένα γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο, το piano bar του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό «καταφύγιο», ειδικά μετά από μια μέρα έντονης δράσης. Εκεί θα απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας, απολαμβάνοντας την πιο ξεχωριστή πανοραμική θέα!

Φυσικά, για όσους βρίσκονται στο Καρπενήσι με την οικογένεια και δεν θέλουν να χάσουν τη διασκέδαση μαζί με τα παιδιά τους, τούς περιμένει το playroom. Εκεί τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον δικό τους μικρό «παράδεισο», όσο οι μεγάλοι μπορούν να περάσουν ξέγνοιαστες ώρες στο μπιλιάρδο και το pink ponk.

Fitness Spa

Μια βόλτα στο Spa του Avaris με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα θα σας χαρίσει απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Η σάουνα, το χαμάμ και το υδρομασάζ θα σας αναζωογονήσουν, ενώ οι ειδικοί masser του ξενοδοχείου θα σας προσφέρουν πολύτιμες στιγμές περιποίησης.

Φυσικά, για όσους θέλουν να βρίσκονται πάντα σε φόρμα, το Avaris διαθέτει και γυμναστήριο, ώστε να μη χάνετε την ενεργητικότητα που αναζητάτε, ακόμη και στις διακοπές σας.

Εκδηλώσεις

Για κάθε ξεχωριστή χρειάζεται και το ιδανικό ξεχωριστό περιβάλλον. Έτσι αν οργανώνετε αυτό το διάστημα τον γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας, αξίζει να επισκεφθείτε το Avaris και να δείτε από κοντά τις 4 διαφορετικές αίθουσες που διαθέτει για εκδηλώσεις. Στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους ή στο μαγευτικό περιβάλλον του εξωτερικού χώρου, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου μας θα είναι δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε την εκδήλωση των ονείρων σας.

Συνεδριακοί χώροι

Λόγω της μεγάλης εμπειρίας του Avaris στον χώρο του συνεδριακού τουρισμού, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες για συναντήσεις εταιρειών – και όχι μόνο.

Γήπεδο

Το Avaris είναι το μοναδικό ξενοδοχείο της περιοχής με ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών και παροχές όπως πλήρη τεχνική υποστήριξη και έμπειρο προσωπικό, αλλά και πλήρη ελευθερία στα ωράρια των προπονήσεων.

Εναλλακτικός τουρισμός

Το Αλπικό τοπίο με τις επιβλητικές βουνοκορφές, τα φαράγγια, τη λίμνη των κρεμαστών και τα ποτάμια με τα κρυστάλλινα νερά τους έχουν θέσει την Ευρυτανία ως έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για εναλλακτικό τουρισμό. Έτσι το ξενοδοχείο Avaris γίνεται το καλύτερο ορμητήριο για δραστηριότητες όπως rafting, canoe kayak, river trekking, paintball, ιππασία, πεζοπορία, διαδρομές με 4 Χ 4 και ποδηλασία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Avaris hotel
Θέση Σωτήρα, 36100 Καρπενήσι, Ελλάδα
+30 223 7089100
+30 223 7089107
[email protected]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b