MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

«Έρωτες θεοί» από τη συγγραφέα Κατερίνα Γιαμά και τις εκδόσεις Bookstars

Το «Έρωτες θεοί» είναι το όγδοο βιβλίο της συγγραφέως Κατερίνας Γιαμά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bookstars.

Monopoli Team

Στο όγδοο βιβλίο της «Έρωτες θεοί» η συγγραφέας Κατερίνα Γιαμά ακολουθεί τον ήρωα – ταραξία ή μετρ D όπως τον αποκαλούσε, του τέταρτου βιβλίου της «Μπιντές από μετάξι» (2016) στην ξενική του αντίστοιχη σημασία Troublemaker.

Μετά το κοινωνικό μυθιστόρημα «Φεγγάρι Μπλε» (2020) ασχολείται με μυθιστόρημα φαντασίας με μοναδικό της στόχο και επιθυμία το ταξίδι στον κόσμο της τέχνης μέσα από τα μάτια ενός εξωπραγματικού ήρωα που προσγειώνεται κυριολεκτικά στο..Παρίσι του εικοστού αιώνα και καταλήγει στην Ιάβα της Ινδονησίας γνωρίζοντας τον έρωτα σε χώρες που επισκέπτεται και γυναίκες που επιδιώκει να συναντήσει.

Χρησιμοποιώντας το όπλο της έρευνας, μέσα από την σχετική βιβλιογραφία, η Κατερίνα Γιαμά «ξοδεύει» αφειδώς την φαντασία της προς όφελος του έρωτα, κινώντας τα νήματα ενός αθέατου ήρωα που παριστάνει τον ερωτιδέα σε πίνακες της Αναγέννησης και όχι μόνο, για να συνδιαλλαγεί με τον κόσμο της εικαστικής τέχνης.

Ο ερωτιδέας Troublemaker σαν ανήσυχο πνεύμα, άτυπο μέλος μιας πολιτιστικής σέκτας που του καλύπτει όλα τα έξοδα για τα ταξίδια του, προσφέρει την ενέργειά του σε αντάλλαγμα μιας σύντομης σεξουαλικής εμπειρίας μέχρι την αποκαλυπτική, ερωτική του ολοκλήρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου: Τα βιβλία που αγαπήσαμε ως παιδιά και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχεδιασμός εξωφύλλου – οπισθόφυλλου: patitiri.design (Δοκός, Χαλκίδα)
Λογοτεχνική επιμέλεια: Ευαγγελία Στεργίου

Το βιβλίο πωλείται στη σελίδα του Bookstars και κατόπιν παραγγελίας στα βιβλιοπωλεία.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b