5 νησιά των Κυκλάδων για ανοιξιάτικες αποδράσεις
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΕτοιμαζόμαστε για τις πρώτες ανοιξιάτικες αποδράσεις σε πέντε νησιά των Κυκλάδων για να ανακαλύψουμε το αυθεντικό τους πρόσωπο.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠεζοπορίες σε ολάνθιστα μονοπάτια και βόλτες σε γραφικά χωριά χωρίς την πολυκοσμία του καλοκαιριού!
Είναι μερικά κυκλαδονήσια που η άνοιξη τούς πάει πολύ. Έχουν λίγο πράσινο παραπάνω από τα άλλα νησιά, μονοπάτια ιδανικά για απολαυστικές πεζοπορίες, αλλά και πανέμορφα χωριά στην ενδοχώρα που σου δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσεις την αυθεντικότητα του τόπου μακριά από την πολυκοσμία του καλοκαιριού.
Με αφορμή το Πάσχα που πλησιάζει, αλλά και λόγω του ανοιξιάτικου καιρού που μας έχει ανοίξει την όρεξη για σύντομες αποδράσεις, συγκεντρώσαμε πέντε υπέροχα νησιά των Κυκλάδων που είναι ιδανικά για να επισκεφθείς αυτή την εποχή.
Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google