MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαν σήμερα, 26 Μαρτίου, οι παραγωγοί σπανακιού στο Τέξας στήνουν άγαλμα στον ευεργέτη τους… τον Ποπάυ

Φοράει τα ναυτικά του ρούχα, έχει πάντα την πίπα του, τον ξεχωρίζεις για τα τατουάζ του! Σήμα κατατεθέν του θρυλικού Ποπάυ, ωστόσο, είναι το σπανάκι το οποίο καταναλώνει με μανία κάθε φορά που θέλει να πάρει δύναμη. Αυτό ακριβώς εκτίμησαν και οι παραγωγοί σπανακιού στο Τέξας οι οποίοι του έστησαν άγαλμα.

Monopoli Team

Κάποιος θα μπορούσε να για τον Ποπάυ πως είναι το μοναδικό καρτούν που κατάφερε να περάσει σε δημοφιλία τον Μίκι Μάους! Αυτό θα ήταν αρκετό. Το θρυλικό ναυτάκι, όμως, ήταν πολλά περισσότερα. Ένα από αυτά είναι πως ήταν και μέγας ευεργέτης των παραγωγών σπανακιού στο Τέξας οι οποίοι μια ημέρα σαν σήμερα το 1937 του έστησαν ένα άγαλμα προκειμένου να τον τιμήσουν για την τεράστια προσφορά του στον κλάδο τους και κυρίως την… εκτόξευση των πωλήσεων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ50 χρόνια «Νονός»: 10 πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για το αριστούργημα του Francis Ford Coppola12.09.2018

Ποιος ήταν ο Ποπάυ

Κοντός. Όμορφο δεν τον λες. Έχει χαρακτήρα όμως. Δεν έχει δόντια ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Έχει ένα μάτι. Έχει, όμως, τατουάζ. Πράγμα σπάνιο για ήρωες του είδους του. Στο στόμα του έχει συνέχεια μια πίπα και δεν αποχωρίζεται ποτέ τη ναυτική του στολή. Είναι γκρινιάρης. Αλλά κατά βάση είναι καλόκαρδος.

Γεννήθηκε κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Και έχει και κάτι περίεργο… Κάθε φορά που βρίσκεται σε μπελάδες (στους οποίους συνήθως τον μπλέκει η αγαπημένη του Όλιβ) τρώει σπανάκι και γίνεται σούπερ δυνατός. Τόσο δυνατός που κατατροπώνει όλους τους αντιπάλους του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHalo: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την επική σειρά που όλοι οι gamers -και όχι μόνο-περιμένουν να δουν12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b