MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

4 στιλ φούστας που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη

Τόσο οι σχεδιαστές όσο και τα αγαπημένα μας fashion brands στρέφουν την προσοχή τους στην φούστα σε όλες τις εκδοχές της για την άνοιξη του 2022.

Monopoli Team

Η άνοιξη έφτασε επιτέλους αυτή την εβδομάδα, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες. Μπορούμε επιτέλους να αφήσουμε στην άκρη τα βαριά παλτό, τις faux γούνες και τα χοντρά πλεκτά πουλόβερ. Σιγά σιγά την θέση τους στο καθημερινό ντύσιμο παίρνουν τα πιο ευέλικτα μακρυμάνικα tops, αννοιξιάτικα πλεκτά και μεταβατικά πανωφόρια, και φυσικά τα πρώτα φορέματα και φούστες. Μιλώντας για φούστες, το πιο feminine κομμάτι επιστρέφει δυναμικά και αυτή την φορά, φοριέται χωρίς καλσόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMiu Miu: To πιο πολυσυζητημένο look της χρονιάς επιστρέφει και δεν έχει φύλο12.09.2018

Τόσο οι σχεδιαστές όσο και τα αγαπημένα μας fashion brands στρέφουν την προσοχή τους στην φούστα σε όλες τις εκδοχές της για την άνοιξη του 2022. Αυτό σημαίνει ότι ένα ευρύ φάσμα στιλ και σιλουέτες που έρχονται στο προσκήνιο.

Column skirts, slips, μίντι, δερμάτινες, denim, ολες βρίσκουν μια θέση στο στιλ της άνοιξης. Εμείς εντοπίσαμε τις τέσσερις κυρίαρχες τάσεις στις φούστες της σεζόν για να τις φορέσετε πρώτες, με μποτάκια, sneakers, ακόμα και clogs όπως οι Γαλλίδες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜεταβατική περίοδος: Oι τάσεις στις οποίες αξίζει να επενδύσετε τώρα12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b