MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

25η Μαρτίου: 4 διευθύνσεις σε κάθε άκρη της πόλης για θαλασσινά με… ανοιξιάτικη διάθεση

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την γιορτή του Ευαγγελισμού σας προτείνουμε 4 αγαπημένα μας εστιατόρια για να απολαύσετε θαλασσινά, τώρα που ανοίγει ο καιρός.

Photo by CHUTTERSNAP on Unsplash
Photo by CHUTTERSNAP on Unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Μετά από έναν εξαντλητικό χειμώνα, με εκτενείς κακοκαιρίες, ο καιρός επιτέλους “ανοίγει”, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να μας καλεί να βάλουμε ένα ανοιξιάτικο χρώμα στις εξόδους μας. Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την γιορτή του Ευαγγελισμού, εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε 4 εστιατόρια για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας -και όχι μόνο- σε ένα πιο καλοκαιρινό σκηνικό.

Νήσος
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nisos (@nisos_seafood)

Στην Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο, ένα υπέροχο μέρος για βόλτα και φαγητό, ιδιαίτερα τώρα που αρχίζει να ζεσταίνει ο καιρός, θα βρείτε τη Νήσο. Ένα εστιατόριο με καλοκαιρινό αέρα και πιάτα εμπνευσμένα από τον κόσμο των θαλασσινών στις πιο γκουρμέ εκδοχές τους. Ειδικά για τους λάτρεις των θαλασσινών, αλλά και λόγω της ημέρας, μπορείτε να απολαύσετε το ψάρι και τα θαλασσινά σας σε ένα περιβάλλον που θυμίζει νησί -όπως άλλωστε εκφράζει και το όνομα του μαγαζιού- με έντονο ελληνικό αέρα και ανοιξιάτικη αύρα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Νήσο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παράγκα

Ένα άλλο μέρος που συνδυάζει τη θάλασσα και τις θαλασσινές γεύσεις, είναι η Παράγκα στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο, ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης. Πρόκειται για έναν χώρο γεμάτο χρώματα και γραφικές πινελιές, που παντρεύει την θέα στη θάλασσα με ιδιαίτερες γεύσεις και πιάτα από αγνές ελληνικές πρώτες ύλες. Σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει άλλες εποχές, μπορείτε να απολαύσετε τόσο μία ποικιλία θαλασσινών, αλλά και διάφορα άλλα πιάτα, σε νοοτροπία ταβέρνας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Παράγκα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παπαϊωάννου

Κατεβαίνοντας προς Βουλιαγμένη, δίπλα στην θάλασσα, με τα αδερφάκια του τόσο στον Πειραιά, όσο και στο Κεφαλάρι, συναντάμε το Εστιατόριο Παπαϊωάννου. Ένα μέρος με μακρά παράδοση στα θαλασσινά, με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και ιδιαίτερες γεύσεις. Το συγκεκριμένο μαγαζί, μάλιστα, είναι το “νεότερο” από τα τρία, που λειτουργεί μόλις από το καλοκαίρι του 2021. Σε ένα μοναδικό σημείο, εκεί που σκάει το κύμα, και μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων, αλλά και μία εκτενή wine list, το Εστιατόριο Παπαϊωάννου αποτελεί μία αγαπημένη επιλογή για την ημέρα της 25ης Μαρτίου, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ημέρα τώρα που ανοίγει ο καιρός.

Περισσότερες πληροφορίες για το Εστιατόριο Παπαϊωάννου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αφρόψαρο

Στο κλίμα της ημέρας, και παραμένοντας στις προτάσεις θαλασσινών, αγαπημένη επιλoγή αποτελεί το Αφρόψαρο στο Νέο Ηράκλειο. Ένα κομψό, προσεγμένο εστιατόριο που αναδεικνύει τη γκουρμέ πλευρά των θαλασσινών. Το μενού του συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία και τις τεχνικές του σήμερα, παρουσιάζοντας κλασικά πιάτα στις σύγχρονες αποδόσεις τους, με δημιουργικές πινελιές. Όσον αφορά τον χώρο, μία ψηλοτάβανη σάλα, μα το λευκό και το μαύρο να κυριαρχούν και να δημιουργούν μία ευχάριστη αντίθεση στο μάτι, προσδίδοντας στο μέρος μία ατμοσφαιρική αύρα. Σίγουρα αγαπημένη επιλογή τόσο για την 25η Μαρτίου, όσο και για οποιαδήποτε άλλη ημέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Αφρόψαρο μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο delivery της 25ης Μαρτίου: Ο πιο νόστιμος μπακαλιάρος σκορδαλιά στην… πόρτα σας12.09.2018

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό μπορείτε να βρείτε στο AboutFood.Gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b