MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Πέφτει» το Instagram, κλαίνε οι Influencers

Από τα μεσάνυχτα της 14ης Μαρτίου στην Ρωσία οι πολίτες που έχουν Instagram δεν θα έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα – Κλάμα κι οδυρμός γνωστής Influencer που κλείνει η εφαρμογή.

Monopoli Team

Μπορεί ο πόλεμος στην Ουκρανία να συνεχίζεται για περισσότερο από δύο εβδομάδες και να χάνονται καθημερινά ανθρώπινες ζωές, όμως, υπάρχουν και οι Ρώσοι πολίτες που έχουν τα… δικά τους προβλήματα!

Υπάρχει κόσμος που χάνει τη δουλειά του και φυσικά πρόβλημα είναι και αυτό. Βέβαια, στην περίπτωση των influencers που χάνουν εκατοντάδες, χιλιάδες ή σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και εκατομμύρια ευρώ, η κατάρρευση των μεγάλων Social Media στη χώρα, είναι μεγάλη απώλεια! Τα δίκτυα «φράζουν» το ένα μετά το άλλο, λόγω των κυρώσεων που επιβάλλονται μετά τις επιλογές του Βλαντίμιρ Πούτιν να εισβάλλει στην Ουκρανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #2: Όσα μας άρεσαν και όσα μας “χάλασαν” αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Ετσι, από τα μεσάνυχτα της 14ης Μαρτίου στην Ρωσία οι πολίτες που έχουν Instagram δεν θα έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, όπως ανακοινώθηκε από την ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών και μέσων μαζικής ενημέρωσης της χώρας. Αυτό για τους Influencers σημαίνει… πόλεμος. Μια γνωστή χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε το δράμα της σε ένα βίντεο, όπου θρηνεί κυριολεκτικά για αυτό που συμβαίνει (σ.σ. το κλείσιμο του Instagram).

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛεονάρντο Ντι Κάπριο: Δώρισε το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της Ουκρανίας12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b