MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

St. Patrick’s Day: Γιορτάζουμε σαν γνήσιοι…Ιρλανδοί σε 4 αθηναϊκές pub

Η ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ή αλλιώς St. Patrick’s Day, έφτασε και εμείς σας προτείνουμε 4 αθηναϊκές pub για να γιορτάσετε με την παρέα σας “α λα Ιρλανδικά”.

St. Patrick's Day σε 4 ενδιαφέρουσες Pubs της Αθήνας
St. Patrick's Day σε 4 ενδιαφέρουσες Pubs της Αθήνας
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Η ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ή αλλιώς St. Patrick’s Day, έφτασε, με της εκδηλώσεις, τη μπύρα και τις pubs να έχουν την τιμητική τους. Εμείς, λοιπόν, σας προτείνουμε 4 αθηναϊκές pub για να γιορτάσετε στις 17 Μαρτίου με την παρέα σας “α λα Ιρλανδικά”.

The Wee Dram Scottish Pub

Στους Αμπελόκηπους, στην οδό Κονοπισοπούλου, θα βρείτε μία από τις αγαπημένες pubs της πόλης με σλόγκαν της “Έλα σαν άγνωστος, φύγε σαν φίλος”. Στη Wee Dram Scottish Pub, σε ένα κλίμα φιλοξενίας μπορείτε να απολαύσετε την μπύρα σας, τόσο από ιρλανδικές, όσο και από ελληνικές ζυθοποιίες, άλλα αλκοολούχα ποτά, αλλά και φαγητό, όπως πίτσα, μπέργκερς, hot dogs και διάφορα άλλα σάντουιτς.
Περισσότερες πληροφορίες για το Wee Dram Scottish Pub μπορείτε να βρείτε εδώ.

James Joyce Pub and Restaurant
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Joyce Irish Pub Athens (@jamesjoyceirishpubathens)

Κατεβαίνοντας προς το Μοναστηράκι, μία ακόμη αγαπημένη pub μας περιμένει στην οδό Άστιγγος στον αριθμό 12. Ο λόγος για την James Joyce Pub Restaurant, που άνοιξε στην Αθήνα 15 χρόνια πριν και από τότε μέχρι σήμερα μάς φέρνει σε επαφή με την Ιρλανδική παράδοση, σε συνδυασμό με την προσθήκη νέων στοιχείων της Ιρλανδικής κουλτούρας. Πέραν από τις μπύρες, στο James Joyce θα βρείτε μία ποικιλία ιρλανδικών φαγητών, από κρέας και ψάρι, μέχρι πίτες, στα οποία, ωστόσο, έχουν προστεθεί πινελιές της μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας. Μία ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, όχι μόνο με μπύρα, αλλά και με φαγητό.
Περισσότερες πληροφορίες για το James Joyce Pub and Restaurant μπορείτε να βρείτε εδώ.

Molly Malones Irish Pub and Restaurant

Αδερφάκι του James Joyce, το Molly Malones Irish Pub and Restaurant στη Γλυφάδα καλεί, επίσης, τους Αθηναίους να συνδυάσουν την ατμόσφαιρα της ιρλανδικής pub με μία ποικιλία ζύθου, καθώς και διάφορα ιρλανδικά πιάτα. Μαζί με το φαγητό και το ποτό τους, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες ποδοσφαίρου – και όχι μόνο – που παίζουν εκείνη τη στιγμή στην τηλεόραση. Ένας ιδιαίτερος προορισμός για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων και όχι μόνο.
Περισσότερες πληροφορίες για το Molly Malones Irish Pub and Restaurant μπορείτε να βρείτε εδώ.

Berlin By 5 Drunk Men

Σε μία άλλη γειτονιά της Αθήνας, στο Παγκράτι, συναντάμε το Berlin By 5 Drunk Men, μία ακόμα μπυραρία/pub, η οποία, μάλιστα, προσκαλεί τους επισκέπτες της , στις 17 Μαρτίου του 2022, να γιορτάσουν μαζί την ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Πιο συγκεκριμένα, στις 21:00 θα “τελεσθεί λιτανεία του ιερού ποτού του Αγίου Πατρικίου στον πεζόδρομο της Τιμοθέου”, όπως αναφέρει και η εκδήλωση στο facebook. Οι παρευρισκόμενοι θα γιορτάσουν σε ιρλανδικό mood, με άφθονη μπύρα, σύμφωνα με το πνεύμα της ημέρας.
Περισσότερες πληροφορίες για το Berlin By 5 Drunk Men μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες προτάσεις για ποτό, φαγητό, αλλά και καφέ θα βρείτε στο AboutFood.Gr.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b