MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δώρισε το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της Ουκρανίας

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία που τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζει τη ρωσική εισβολή.

Monopoli Team

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος ηθοποιός προέβη σε αυτή την γενναιόδωρη πράξη καθώς η γιαγιά του Helene Indenbirken γεννήθηκε στην Οδησσό, επομένως ο ίδιος έχει συναισθηματικούς λόγους να κάνει κάτι τέτοιο. Η γιαγιά του ηθοποιού, με την οποία ο ίδιος ήταν πολύ δεμένος, μετανάστευσε στη Γερμανία με τους γονείς της το 1917, εκεί όπου γεννήθηκε η μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ συγκεντρώνουν χρήματα για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία12.09.2018

Η δωρεά των 10 εκατ. δολαρίων αποτελεί τη μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ από ένα μόνο πρόσωπο και σύμφωνα με πληροφορίες της Associated Press, δόθηκε για την υποστήριξη της δράσης του διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού CARE, της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης, της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες και της μη κυβερνητικής οργάνωσης Save the Children, που υποστηρίζουν αυτή την περίοδο τους πληγέντες από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Παρ’ όλα αυτά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που προσφέρει οικονομική βοήθεια στη χώρα καθώς και άλλοι, όπως το ζευγάρι ηθοποιών, Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ, ξεκίνησαν εκστρατεία συγκέντρωσης βοήθειας με τίτλο «Stand With Ukraine» (Στηρίξτε την Ουκρανία) στο GoFundMe, θέλοντας να υποστηρίξουν όσους βρίσκονται σε εμπόλεμες περιοχές. Επίσης, η Τζίτζι Χαντίντ ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδά της από τον Fashion Month στον οποίο συμμετείχε, στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Στηρίζουν τους εθελοντές που στέλνουν δωρεές στην Ουκρανία12.09.2018

Με πληροφορίες από Independent.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b