MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πώς αντιδρά η βιομηχανία της μόδας στον πόλεμο;

Πώς αντιδρά η βιομηχανία της μόδας στον πόλεμο στην Ουκρανία. Oι δωρεές και το μεγάλο embargo στη Ρωσία.

Monopoli Team

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία – και ο κόσμος παρακολουθεί με τρόμο καθώς η χώρα και οι αθώοι πολίτες της, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις συγκλονιστικές συνέπειες αυτού του πολέμου.

Αν και πολλοί από εμάς μένουμε παγωμένοι παρακολουθώντας τις εξελίξεις, μην ξέροντας πώς μπορούμε να βοηθήσουμε, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν την χώρα: Διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις και δωρεές από τους απλούς πολίτες, ενώ και οι μεγαλάες επιχειρήσεις αντιδρούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTIME: Στα χρώματα και τη γλώσσα της Ουκρανίας το εξώφυλλο του περιοδικού12.09.2018

H ανοιχτή επιστολή του 1Granary

Η μόδα φυσικά ως μια από τις πιο ισχυρές βιομηχανίες δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη. Αν και αρχικά φάνηκε να μην ξέρει πώς να αντιδράσει – η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έγινε ενώ ο fashion month βρίσκεται σε εξέλιξη και τα fashion shows πραγματοποιούνται κανονικά, αντί να αναβληθούν – τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε τους κολοσσούς της μόδας να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις.

H γνωστη πλατφόμρα 1Granary, η οποία ιδρύθηκε από την Ουκρανή Olya Kuryshchuk, με μία ανοιχτή επιστολή καλεί όλους τους παράγοντες της βιομηχανίας από σχεδιαστές και στιλίστες μέχρι γραφίστες, φωτογράφους και συντάκτες να αντιδράσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMelinda Gates French: Τι αποκάλυψε για τo διαζύγιο με τον Bill Gates12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b