MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χαβιέρ Μπαρδέμ: Συμμετείχε σε διαδήλωση κατά της εισβολής στην Ουκρανία έξω από τη ρωσική πρεσβεία της Μαδρίτης

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ισπανός ηθοποιός Χαβιέρ Μπαρδέμ συμμετείχε σε μια διαμαρτυρία έξω από τη ρωσική πρεσβεία στη Μαδρίτη, εχθές Πέμπτη (24/2) θέλοντας να εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή του στον ουκρανικό λαό και να καταγγείλει την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα.

Monopoli Team

Σε διαμαρτυρία έξω από την πρεσβεία της Ρωσίας στη Μαδρίτη, σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, συμμετείχε ο Χαβιέρ Μπαρδέμ. «Είμαι εδώ για να εκφράσω την καταδίκη μου για τις επιθετικές ενέργειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας εναντίον της Ουκρανίας», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στο Reuters, ενώ γύρω του βρίσκοντας συγκεντρωμένοι περίπου 100 άνθρωποι διαμαρτυρόμενοι με ουκρανικές σημαίες για την εισβολή.

Φορώντας μαύρη μάσκα και μαύρη κουκούλα, ο 52χρονος ηθοποιός συνομίλησε με άλλους διαδηλωτές, ενώ εξέφρασε τον φόβο του πως η εισβολή αυτή – που αποτελεί τη μεγαλύτερη επίθεση κράτους εναντίον άλλου στην Ευρώπη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – ενδεχομένως πυροδοτήσει μια τεράστια προσφυγική κρίση!

«Πρόκειται για μια εισβολή… Παραβιάζει το θεμελιώδες δικαίωμα της Ουκρανίας για εδαφική κυριαρχία, διεθνές δίκαιο και άλλα πολλά πράγματα», είπε ο Μπαρδέμ, ο οποίος είναι υποψήφιος στα φετινά Όσκαρ για βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ταινία «Being the Ricardos».

Σε κοντινή απόσταση, νεαροί διαδηλωτές κυματίζοντας σημαίες της Ουκρανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κρατούσαν πανό που έγραφαν «Ευρώπη, προστάτεψε το μέλλον των παιδιών σου – Σταμάτησε τον Πούτιν!», στα αγγλικά και στα ισπανικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόλεμος στην Ουκρανία: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε12.09.2018

Παρόμοιες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, όπου κατοικεί μια αρκετά μεγάλη ουκρανική κοινότητα.

Με πληροφορίες από The Times of India.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b