MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Prada F/W 2022: Mία συλλογή φόρος τιμής στην ιστορία του modeling

Η Miuccia Prada και ο Raf Simons θέλησαν η συλλογή που παρουσιάστηκε στο Fondazione Prada, να αποπνέει την θηλυκότητα και τον δυναμισμό αυτών των γυναικών.

Monopoli Team

Αν υπάρχει ένα show στο οποίο κάθε μοντέλο ονειρεύεται να περπατήσει, αυτό είναι σίγουρα του οίκου Prada. Οι πασαρέλες του ιταλικού fashion brand έχουν αποτελέσει αφετηρία για την καριέρα πολλών νέων ταλέντων που ενσαρκώνουν το όραμα της Miuccia Prada πολλές φορές στο παρελθόν.

To show για το φθινόπωρο του 2022 συνέχισε αυτή την παράδοση, εστιάζοντας σε γυναίκες των οποίων η καριέρα ξεκίνησε ακριβώς εκεί. Ενόψει του show, τα social του οίκου απέτιναν φόρο τιμής στην ιστορία του modeling, με videos από την ζωή των κοριτσιών, πριν ακόμα γνωρίσουν τη φήμη. Κάπως έτσι το feed γέμισε με στιγμιότυπα από τα παιδικά χρόνια της Kendall Jenner, η Anok Yai και η Chu Wong.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFendi FW’22: To power dressing μόλις αποκάλυψε την ευαίσθητη πλευρά του12.09.2018

H casting director Ashley Brokaw όμως κράτησε την μεγαλύτερη έκπληξη για το runway, όπου 12 από τα μοντέλα που άνοιξαν παλαιότερα shows επανενώθηκαν. Η Kaia Gerber άνοιξε το show και ακολούθησαν Amanda Murphy, Suvi Koponen, Querelle Jansen, Querelle Jansen, Hannelore Knuts, Erin O’Connor και Emily Sandberg Gold.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑUlla Johnson: H Βaroque ψυχεδέλεια και οι μιμόζες ανθίζουν στη συλλογή της12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b