MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Μόνο ο εαυτός μου με φοβίζει»: Ο Alexander Skarsgård αποκαλύπτεται στην Kirsten Dunst και στον φακό του Juergen Teller

Ο Alexander Skarsgård μιλά για αυτά που αγαπά, που φοβάται, για το πρώτο του celebrity crush και τα αποκαλύπτει στην Kirsten Dunst.

Monopoli Team

Η οικογένεια Skarsgård είναι από μόνη της ένα μικρό θαύμα. Μία οικογένεια ηθοποιών (3 γιοι και ένας πατέρας) που έχει πραγματικό ταλέντο, ομορφιά που κόβει την ανάσα και πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες πίσω από αυτά τα σουηδικά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNaomi Campbell: Αγκαλιά με την κόρη της στο εξώφυλλο της Vogue UK, μιλά για τη μητρότητα και τη ζωή της που άλλαξε ριζικά12.09.2018

Ο Alexander Skarsgård είναι ο βίαιος σύζυγος της Nicole Kidman στο Big Little Lies, ο redneck σύζυγος της Kirsten Dunst στο On Becoming A God, το πανέμορφο μοντέλο στο Zoolander και τώρα ο πρίγκιπας που αναζητά εκδίκηση στο Northman. Αυτή ήταν και η αφορμή για τη συζήτηση που έκανε με την Kirsten Dunst, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Αφού πάρεις μία ανάσα από τη συγκλονιστική φωτογράφηση που έκανε για το Interview Magazine, η κουβέντα μεταξύ τους ήταν ενδιαφέρουσα, fun και γεμάτη οικειότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBad Bunny όπως Brad Pitt: O ράπερ βάζει το καλύτερό του φόρεμα για τον Jacquemus12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b