MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές και ταινίες την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στην τηλεόραση.

Monopoli Team

Σειρές

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 88: Η Έλενα παραδέχεται στη Μαρία ότι δεν πήγε στη συνεδρία της και κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη της. Η Μαρία έχει κανονίσει να περάσει λίγο χρόνο με την Κατερίνα και ο Μιχάλης της το επιτρέπει με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι η Έλενα στο σπίτι. Η Κορίνα αποφασίζει να μείνει με τον Άλκη και να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσουν μαζί τη Λήδα. Η Λουίζα υπογράφει για την εξαγορά του Ομίλου, η διοίκηση περνάει στα χέρια του Σπύρου και εκείνη καταρρακώνεται. Η Έλενα, ακυρώνοντας μία ακόμη συνεδρία, θα βρεθεί στο σπίτι της Μαρίας μαζί με την Κατερίνα.

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 98: Ο Σάββας αποφασίζει να ψάξει να βρει αν είναι γιος του Βαγγέλα, όπως υποψιάζεται. Η Μάρμω, απ’ την άλλη, υποψιάζεται πως η ξινίλα του παπα-Νώντα οφείλεται σε… κληρονομικούς παράγοντες και είναι αποφασισμένη να κάνει κι εκείνη την έρευνά της για να το επιβεβαιώσει. Ο Σίμος προσπαθεί να πείσει τον Παναγή και τον Κανέλλο να τα δώσουν όλα επί σκηνής, αφού αυτός φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλουν λεφτά. Θα τα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους χωρίς να το μάθει κανείς στο χωριό; Ο Ηλίας ετοιμάζεται για γάμους και χαρές, η Φιλιώ, από την άλλη, μόνο χαρούμενη δεν φαίνεται. Την ίδια ώρα, ο Τζίμης ετοιμάζει ρομαντικό δείπνο για την Κική.

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 15 «Επάγγελμα ρεπόρτερ»: Ο Μπουκουράν και η γυναίκα του φιλοξενούνται πλέον από τους γονείς της Λίζας. Όλοι οι κάτοικοι στο Κουδουνάρι, πιστεύουν ότι πρόκειται για Άγγλους αριστοκράτες, που δυστυχώς όμως δεν μπορούν να μιλήσουν εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης. Η Πένη και ο Λυκούργος σκέφτονται αυτή τη λύση γιατί ο Μπουκουράν και η γυναίκα του δεν ξέρουν να μιλήσουν αγγλικά. Η απρόσμενη συγκατοίκηση με τους «Άγγλους» συμπέθερους αναζωπυρώνει τον παλιό έρωτα της Πένης με τον Μπουκουράν.

22:10 Οι Απαράδεκτοι στο MEGA

«Πληρωμένη εκδίκηση»: Οι γυναικοδουλειές του Βλάσση βάζουν όλη την παρέα σε τρομερούς μπελάδες. Έχουν να αντιμετωπίσουν τον Θράσο, έναν γεροδεμένο αθλητή με μαύρη ζώνη στο καράτε, που εξασκεί ένα περίεργο επάγγελμα…
Γκεστ σταρ: Γιώτα Φωτοπούλου, Νικολέτα Βλαβιανού, Βασίλης Κούκουρας

«Γκρέμιστα, γκρέμιστα»: Ο Βασίλης γνωρίζει στους υπόλοιπους «Απαράδεκτους» τη μέλλουσα σύζυγό του, η οποία, όταν τον παντρευτεί, σχεδιάζει να εγκατασταθεί στα δύο διαμερίσματα των φίλων μας. Τότε μπαίνει σε εφαρμογή ένα «καταπληκτικό» σχέδιο του Γιάννη, προκειμένου να ξεφορτωθούν την αρραβωνιαστικιά του Βασίλη και τα μελλοντικά της σχέδια. Τα πράγματα, όμως, δεν έρχονται όπως τα περίμεναν.
Γκεστ σταρ: Σάσα Κρίτση, Μαρία Κανελλοπούλου

Ταινίες

21:00 Ψηλά Στον Ουρανό (Up) στον ALPHA

Κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2009

Σκηνοθεσία: Πιτ Ντόκτερ, Φωνές μεταγλώττισης: Γιώργος Καπουτζίδης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κωνσταντίνου κ.α.

Υπόθεση: Ο 78χρονος Καρλ Φρέντρικσεν, ένας συνταξιούχος πωλητής µπαλονιών, έρχεται αντιμέτωπος με την καθόλου ευχάριστη προοπτική να πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι όπου έζησε σχεδόν ολόκληρη τη ζωή του. Καθώς μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία διεκδικεί το οικόπεδό του, ο ίδιος καλείται τώρα να μπει σε οίκο ευγηρίας. Ο Καρλ όμως, παρά την ηλικία του, δεν είναι ακόμα έτοιμος να παραδώσει τα όπλα. Αντίθετα, το βλέπει ως ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής: να δέσει το σπίτι του με χιλιάδες µπαλόνια και να το μετατρέψει σε ένα αερόστατο, που θα τον ταξιδέψει στα άγρια τοπία της Νότιας Αµερικής. Στην πορεία, όµως, ανακαλύπτει ότι δεν είναι µόνος. Ένας οκτάχρονος λαθρεπιβάτης, που ακούει στο όνομα Ράσελ, έχει παρεισφρήσει μέσα στο αερόστατο για να μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει «περιπέτεια». Κανείς τους φυσικά δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα εξωτικά τοπία και τα παράξενα πλάσματα που θα βρεθούν στο δρόμο τους, αλλά ούτε πως η αδρεναλίνη και η συγκίνηση μπορούν να αφορούν δύο τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες που απέχουν μεταξύ τους… 70 χρόνια.

21:00 Aquaman στο STAR

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν, Παίζουν: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλεμ Νταφόε, Πάτρικ Γουίλσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β, Νικόλ Κίντμαν

Υπόθεση: Ο Άρθουρ Κάρι, μισός άνθρωπος, μισός Αταλάντειος, εξερευνά το ταξίδι της ζωής του, ένα ταξίδι, που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να συμβιβαστεί με την πραγματική του ταυτότητα αλλά και να ανακαλύψει αν είναι άξιος να εκπληρώσει το δικό του πεπρωμένο: να διεκδικήσει δηλαδή το θρόνο του μυθικού βασιλείου, να γίνει βασιλιάς και να εξουσιάσει όλα τα πλάσματα του βυθού, αποτρέποντας τα καταστροφικά σχέδια των εχθρών του…

21:00 Εμπόδια στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κατηγορία: Δραματική, Σκηνοθεσία: Ντένζελ Γουάσινγκτον, Ηθοποιοί: Βαϊόλα Ντέιβις,Ντένζελ Γουάσινγκτον,Στίβεν Χέντερσον

Υπόθεση: Στο Πίτσμπεργκ της δεκαετίας του ’50, ένας Αφροαμερικανός οδοκαθαριστής εργάζεται σκληρά για να συντηρήσει την οικογένειά του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να συμφιλιωθεί με όσα έχουν πάει στραβά στη ζωή του… Η ταινία απέσπασε Όσκαρ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b