MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Andrea Bocelli, Lei Jia και Lang Lang ενώνουν τις δυνάμεις τους για το τραγούδι των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο

Οι καταξιωμένοι μουσικοί από την Κίνα και την Ιταλία, Andrea Bocelli, Lei Jia & Lang Lang παρουσιάζουν το τραγούδι “Forever You and Me” που θα ντύσει τους φετινούς χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο.

Monopoli Team

Οι καταξιωμένοι μουσικοί από την Κίνα, Lei Jia και Lang Lang, και ο διάσημος Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli παρουσιάζουν το τραγούδι “Forever You and Me” που θα ντύσει τους φετινούς χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο.

Πριν από 14 χρόνια, το 2008, το Πεκίνο παρουσίασε τους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς αγώνες, κάτι που την κάνει την πρώτη πόλη στον κόσμο που έχει φιλοξενήσει τόσο στους καλοκαιρινούς όσο και τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έτσι, η Επιτροπή για τους φετινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες αποφάσισε να τιμήσει τη φετινή διοργάνωση με ένα ιδιαίτερο τραγούδι.

Ο Andrea Bocelli ανέφερε για τη συμμετοχή του: “Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να συνεργάζομαι με δύο εξαιρετικούς Κινέζους καλλιτέχνες -την σοπράνο Lei Jia (που ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμένα) και τον πιανίστα Lang Lang: έναν πολύ καλό μου φίλο, ο οποίος κάνει κάθε μουσική συνεργασία μας μία στιγμή σπουδαίας καλλιτεχνικής ομορφιάς. Ως καλλιτέχνης πιστεύω ότι είναι ευθύνη μου να μπορώ να μιλήσω στις καρδιές όλων. Ήταν τιμή μου να δώσω την ταπεινή συμμετοχή μου στη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση του κόσμου”.

Το “Forever You and Me” είναι ένα τραγούδι γραμμένο στα κινέζικα και στα αγγλικά και αποτελεί δημιουργία των διάσημων Κινέζων δημιουργών Zhang Heping & Shu Nan.

Στόχος του τραγουδιού είναι προβάλει και προωθήσει το Ολυμπιακό πνεύμα, το πνεύμα της ειρήνης, της ομαδικότητας και της ελπίδας, μηνύματα πολύ σημαντικά στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει ο κόσμος μας.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς Zhang Heping & Shu Nan, το “Forever You and Me” καθρεφτίζει την παραδοσιακή κινέζικη φιλοσοφία που αναφέρεται στην απλότητα και παράλληλα σπουδαιότητα της αλήθειας.

Οι σπουδαίες φωνές του τενόρου Andrea Bocelli και της Κινέζας σοπράνο Lei Jlia, συνοδεύονται από το πιάνο του Lang Lang και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝίκος Ξυλούρης: Ο “Αρχάγγελος της Κρήτης” που έγινε σύμβολο της αντίστασης12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b