MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Master Class, με τη Μαρία Ναυπλιώτου στο Θέατρο Παλλάς – Τελευταίες παραστάσεις

Το έργο του Terrence McNally, «Master Class», για τη σπουδαία σοπράνο Μαρία Κάλλας, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και τη Μαρία Ναυπλιώτου στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται στο Θέατρο Παλλάς.

Monopoli Team

Το Master Class του αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, η παράσταση – φαινόμενο που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, θα συνεχίσει το ταξίδι της για 4η χρονιά, αυτή τη φορά στο ιστορικό Θέατρο Παλλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Αμπράμοβιτς: Οι επτά θάνατοι της Μαρίας Κάλλας στη Λυρική – Ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων12.09.2018

H Μαρία Ναυπλιώτου ζωντανεύει ξανά τον μύθο της συγκλονιστικής Ελληνίδας, που υπήρξε η μεγαλύτερη Φωνή του εικοστού αιώνα και που την έλεγαν Μαρία.

Master Class με την Μαρία Ναυπλιώτου στο Θέατρο Παλλάς

Με μια άλλη Μαρία στον κεντρικό ρόλο, την επιβλητική κι αισθαντική Μαρία Ναυπλιώτου, που ενσαρκώνει, και η ίδια στην ακμή και την ωριμότητά της, τη μεγάλη ντίβα, μέσα στο σύγχρονο υποκριτικό πνεύμα, σ’ ένα διάλογο γενεών με το αρχέτυπο πρότυπο της μεγάλης καλλιτέχνιδας. Η μετάφραση του έργου είναι του ποιητή Στρατή Πασχάλη, που θέλησε να μείνει πιστός τόσο στο ύφος όσο και στο γράμμα του πρωτότυπου κειμένου, διασώζοντας το νεύρο, την ενέργεια, το καυστικό χιούμορ και το πάθος του. Τη σκηνοθεσία του “Master Class” υπογράφει ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης της νεότερης γενιάς Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Το Master Class συνεχίζει τη διαδρομή του, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, έχοντας ήδη καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με παραπάνω από 300 sold out παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, από την πρεμιέρα του το 2018, μέχρι και σήμερα.

Δείτε το τρέιλερ:

*Το Θέατρο Παλλάς, λειτουργεί αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του COVID-19, ή έχουν νοήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός θα οριστεί από την κυβέρνηση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Terrence McNally
Μετάφραση: Στρατής Πασχάλης
Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Σκηνικά: Όλγα Μπρούμα
Κοστούμια: Βασίλης Ζούλιας, Σταματία Μέγκλα
Μουσική: Πέτρος Μπούρας
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Παίζουν: Μαρία Ναυπλιώτου, Εύα Γαλογαύρου, Λητώ Μεσσήνη, Γιώργος Φλωράτος, Πέτρος Μπούρας, Δημήτριος Ψύλλος

Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 15€ - 50€
Πληροφορίες: Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theatre/pallas/masterclass-4os-xronos/ και τηλεφωνικά στο 211 800 5141
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20:30 (Παρασκευή 14, 21 και 28/1 στις 20:30)
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, τηλ: 210-3213100
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b