MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες και σειρές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

The Space Between Us
Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Eπεισόδιο 135. Ο Ισίδωρος δεν λέει να ξεχάσει το θέμα του θησαυρού κι όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στον Μάνο. Ο Ιάκωβος, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, ενώ παράλληλα πείθει δια της πλαγίας οδού τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της μέχρι τον Σεπτέμβριο. Η Ευτυχία πέφτει θύμα μιας ύποπτης ληστείας και η Άννα υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο Ανέστης. Το κλίμα ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Στέφανο παραμένει ψυχρό, αλλά μια μεγάλη παραγγελία καλλυντικών της δίνει χαρά και την κρατά απασχολημένη. Η Ιουλία ζητά να αναβαθμιστεί ο ρόλος της στο ελαιοτριβείο, γεγονός που βρίσκει τους πάντες σύμφωνους και κυρίως τον Ισίδωρο, ο οποίος αναγνωρίζει πόσο καλή επιρροή ασκεί ο Γιώργης πάνω της. Ο Θεοδόσης ονομάζει την ταβέρνα «Μαργαρίτα», τιμώντας έτσι την πρώην σύζυγό του και τη νέα τους σχέση.

22:40 Σκοτεινή Θάλασσα στο  MEGA

Επεισόδιο 7: Κρυφός έρωτας. Ο Χρήστος βγαίνει από το νοσοκομείο και προσπαθεί να διασταυρώσει το ενδεχόμενο η Άννα να ήταν έγκυος όταν εξαφανίστηκε. Η Ναταλία αρνείται να του το επιβεβαιώσει, προσπαθώντας να συγκαλύψει και δικά της μυστικά. Η Σμαρώ συλλαμβάνει τον Νίκο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για τα κομμένα φρένα του αμαξιού του Χρήστου. Η πράξη του Νίκου προκαλεί τεράστια ρήξη ανάμεσα στον Σάββα και την Όλγα. Στο εργοστάσιο, ο Ηρακλής και η Ξένια ξεκινάνε διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους για περικοπές. Επεισόδιο 8: Γονίδια. Ο Χρήστος ερευνά το ενδεχόμενο η Άννα να κρύβεται στη Ρωσία όταν η Σμαρώ του αποκαλύπτει το ενδεχόμενο ύπαρξης εραστή. Η αναζήτηση του πιθανού τρίτου προσώπου τούς οδηγεί στα χνάρια ενός πρώην συναδέλφου τους στο εργαστήριο. Η Όλγα έρχεται σε σύγκρουση με τους εργάτες στο εργοστάσιο προσπαθώντας να τους πείσει να μην υποκύψουν στις απαιτήσεις της Ξένιας και του Ηρακλή.

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 89. Η Αλίκη αναστατώνεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η Αζίζα κινδυνεύει ακόμη και μέσα στο σπίτι της. Ο Δημήτρης συνεχίζει την προσπάθεια να βρει τη μητέρα της μικρής, αλλά είναι φανερό πως οι συγκάτοικοί της κάτι φοβούνται και δεν μιλάνε. Την ίδια στιγμή, δηλώνεται η εξαφάνιση ενός δημοσιογράφου που φαίνεται να εμπλέκεται στην ιστορία της μικρής. Η Λήδα προσπαθεί να πείσει τον Νικήτα να μιλήσει στον αδελφό του. Η Αλίκη βρίσκει την γυναίκα στην οποία είχε εμπιστευθεί την Αζίζα η μητέρα της. Η Νέλλη, στην άρνηση του Μιχάλη να της πει τι έχει συμβεί, αποφασίζει να το μάθει μόνη της και βρίσκει τον Σπύρο… Η αλήθεια που θα μάθει απ’ αυτόν θα ανατρέψει ό,τι πίστευε μέχρι τώρα για τον Μιχάλη.

22:00 42°C στον ΑΝΤ1 42°C» : 4 λόγοι που η νέα σειρά της COSMOTE TV είναι «καταδικασμένη» να σου πάρει τα μυαλά

Ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, «ανοίγει» τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (2ος κύκλος) - Βικιπαίδεια

Επεισόδιο 30. Η νέα-υπάλληλος που σχεδιάζει να προσλάβει ο Μηνάς για το γραφείο, πυροδοτεί τη ζήλεια-της Βούλας… Ο Ηλίας μαθαίνει για μια θεία της Καίτης, η οποία μάλιστα διαθέτει βίλα στο Κάπρι. Προσπαθούν να την καλοπιάσουν μήπως την κληρονομήσουν. Ένας καναπές, ένας χωρισμός και το σπίτι της μάνας του Μπάμπη στην Τούμπα γεννάνε όνειρα στην Ξένια και αναστάτωση στο Μπάμπη… Η Βέλη αρχίζει να έχει τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και ο Άγγελος προσπαθεί να ανταπεξέλθει στη νέα πραγματικότητα.

21:00 Σασμός  στον ALPHA

Επεισόδιο 82. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε. Η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε. Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει; Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, ενώ η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στο γάμο της με το Γιώργη. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα. Η Αργυρώ ζητά μια προσωπική χάρη από τον Άγγελο, που ωστόσο, θα τον οδηγήσει σε μία φρικτή ανακάλυψη, μετά από την οποία τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για εκείνον.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ»: Πρεμιέρα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45

Επεισόδιο 79. Ο Σπύρος δεν σκοπεύει να δώσει διαζύγιο στη Λουίζα κι εκείνη του ζητά να φύγει απ’ το σπίτι, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο τελικά, γιατί εκείνος χρησιμοποιεί ύπουλα το παιδί εναντίον της. Όμως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει τη Λουίζα, ο Όμιλος κινδυνεύει να χρεοκοπήσει. Πρέπει να πουλήσουν την περιουσία τους για να προλάβουν την κατάσχεση και ο Ορέστης αντιδρά, που δεν μπορεί να δεχτεί πως θα καταστραφεί από τις αποφάσεις της αδερφής του και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο, ο Αντώνης συνέρχεται και παρόλο τις διαφορές τους, ο Ιάσονας επιχειρεί να τον προσεγγίσει. Ο Αχιλλέας και η Χριστίνα προσπαθούν να ισορροπήσουν στις συμπληγάδες των οικογενειών τους, ενώ παράλληλα, η Κέλλυ και η Βέρα είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα για να βγάλουν τον Στάθη από τη φυλακή. Εντωμεταξύ, ξημερώνει η μεγάλη μέρα του Μιχάλη. Τα εγκαίνια του οικολογικού resort είναι γεγονός, όμως τα πάθη της Έλενας είναι ικανά να καταστρέψουν τα πάντα.

19:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1 Σε ξένα χέρια: Η Τόνια έρχεται αντιμέτωπη με το μένος της Μαριτίνας.

Eπεισόδιο 75. Ο Χαράλαμπος έρχεται σε δύσκολη θέση με τις επίμονες ερωτήσεις της Διώνης σχετικά με το αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του, ενώ λίγο αργότερα εξομολογείται στην Τόνια τα συναισθήματά του για τη Σούλα. Την ίδια ώρα, ο Μάνος βρίσκεται στο εργοστάσιο με τους δύο απαγωγείς και τους πείθει πώς το μωρό είναι δικό του. Το επόμενο πρωί ο Χρύσανθος πηγαίνει να παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά η Μάρω σε συνεργασία με την Ντάντω καταφέρνουν να ανατρέψουν την κατάσταση.

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο νέος πρωταγωνιστής έκπληξη της σειράς

Επεισόδιο 87  Όσο ο Τζώρτζης προσπαθεί να καθυστερήσει στο τηλέφωνο τον άγνωστο που παριστάνει τον Βαγγέλα, ο Κανέλλος προσπαθεί να εντοπίσει από πού τον καλούνε και οι Αργυροί παθαίνουν… πολλαπλά εγκεφαλικά και ειδοποιούν την Καρμέλα. Ο Σίμος με τον Παναγή προσπαθούν να βρουν τρόπο να μπουκάρουν στο γραφείο του Τζίμη, ενώ η Καλλιόπη είναι πολύ αγχωμένη με το θεατρικό και θέλει οι πρωταγωνιστές της να κάνουν αίσθηση. Η Κική αναλαμβάνει να καθυστερήσει τον Τζίμη, για να μπορέσουν η Κατερίνα με τον Παναγή να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιό του. Ο Κανέλλος αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία ακόμα στον γάμο του με την Αλίκη, ενώ ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό και να ξεπληρώσει το χρέος. Θα πιάσει, άραγε, το σχέδιό του ή θα τον καταλάβει ο παπάς και θα τον κάνει τ’ αλατιού;

23:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 20 «Τέλος εποχής»… Η επιστροφή της Σοφίας, ύστερα από τόσα χρόνια στη γειτονιά, αναζωπυρώνει το πάθος που έτρεφε, και ακόμα διατηρεί, για εκείνη ο Άγγελος. Προσπαθώντας να την κερδίσει, δεν θα διστάσει ακόμα και να κάνει την εμφάνισή του στο κλαμπ που έγινε ρεζίλι τη βραδιά των γενεθλίων του.

Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος, που νιώθει πια άλλη αυτοπεποίθηση μετά την επαναπρόσληψή του στο Δημόσιο, ετοιμάζεται να πάει διακοπές με τη γυναίκα του και «πατάει πόδι», όταν εκείνη του δηλώνει πως θέλει να κάνει ένα ταξίδι στο Παρίσι. Ο Στέλιος όμως, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο: την προϊσταμένη του στο υπουργείο, που του ακυρώνει την τελευταία στιγμή τις διακοπές που σκοπεύει να κάνει στην Εύβοια

Ταινίες

22:30 Βίαιη Δικαιοσύνη (Blood Father) στον ALPHA Blood Father: Βίαιη Δικαιοσύνη (2016) ⋆ Filmy.gr

Περιπέτεια, γαλλικής παραγωγής 2016 . Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Έριν Μοριάρτι, Ντιέγκο Λούνα, Μάικλ Παρκς, Γουίλιαμ Μέισι. Σκηνοθεσία: Ζαν Φρανσουά Ρισέ. Σενάριο: Πίτερ Κρεγκ, Αντρέα Μπερλόφ. Διάρκεια: 79′.

Η 17χρονη Λίντια έχει γίνει στόχος ενός καρτέλ ναρκωτικών εξαιτίας μιας πλεκτάνης που έχει μπλεχτεί μέσω του αγοριού της, ο οποίος είναι έμπορος ναρκωτικών. Η μόνη της ελπίδα για βοήθεια είναι ο πρώην κατάδικος πατέρας της, με τον οποίο δεν διατηρούσε καμία σχέση. Αποφυλακισμένος με αναστολή και νυν tattoo artist, ο Τζον Λινκ αποφασίζει να προστατεύσει την κόρη του και να την σώσει από εκείνους που την καταδιώκουν για να τη σκοτώσουν.

21:00 Ο Επιβάτης (The Commuter) στο STAR Ο Επιβάτης - Athinorama.gr

Περιπέτεια, αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2018. Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Βέρα Φαρμίγκα, Πάτρικ Γουίλσον, Σαμ Νιλ. Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ Σερά. Διάρκεια: 96′.

Ο Μάικλ Μακ Κόλει είναι μάνατζερ σε μία απρόσωπη ασφαλιστική εταιρία και ζει με την σύζυγό του και τον γιό τους σε ένα προάστιο της Νέας Υόρκης. Σε μια άσχημη μέρα για εκείνον, καθώς απολύθηκε και στη συνήθη διαδρομή με το τρένο επιστρέφοντας σπίτι του, μια επιβάτης του συστήνεται ως Τζοάνα και του κάνει μία δελεαστική πρόταση: να βρει ποιος επιβάτης του τρένου δεν είναι τακτικός, με ανταμοιβή ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο. Εύκολη δουλειά, θα σκεφτόταν κάποιος αλλά ο Μάικλ σύντομα καταλαβαίνει ότι βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος σε μια συνωμοσία.

21:00 Το Διάστημα Ανάμεσά Μας (The Space Between Us) στο OPEN Movie Review: 'The Space Between Us' Is a Cheesy Constellation of Movie Junk Food

Αισθηματική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής, (2017). Πρωταγωνιστούν: Άσα Μπάτερφιλντ, Γκάρι Όλντμαν, Κάρλα Γκουτζίνο, Μπριτ Ρόμπερτσον. Σενάριο: Πίτερ Τσέλσομ, Άλαν Λόεμπ. Σκηνοθεσία: Πίτερ Τσέλσομ. Διάρκεια: 112′.

Ο Γκάρντνερ γεννήθηκε πρώιμα στο διαστημόπλοιο, καθώς η μητέρα του βρισκόταν σε μια αποστολή στον Άρη. Δεκαέξι χρόνια αργότερα, η μόνη συντροφιά του είναι οι επιστήμονες της αποστολής, μια συνομήλικη του, η Τάλσα, με την οποία επικοινωνεί ηλεκτρονικά, κι ένα ρομπότ. Όταν μαθαίνει τυχαία στοιχεία για το παρελθόν του, αποφασίζει να κατέβει στη Γη για να βρει τον πατέρα του. Πόσο εύκολο όμως είναι κάτι τέτοιο στην περίπτωσή του; Μια συναρπαστική ιστορία με ένα δυνατό καστ πρωταγωνιστών και εντυπωσιακά εφέ που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στη μεγάλη οθόνη.

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

 21:00 Η Μαύρη Κηλίδα (La Mancha Negra) στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Θρίλερ, (2021). Παραγωγή: Ισπανία. Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκαρσία. Ηθοποιοί: Πάμπλο Πουγιόλ, Βιρχίνια ντε Μοράτα, Νατάλια Ρόι
Ανδαλουσία, δεκαετία του 1970: Μετά τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, οι τρεις κόρες της έρχονται αντιμέτωπες με την τοπική κοινωνία, ενώ η άφιξη του αποξενωμένου αδελφού τους φέρνει στην επιφάνεια μυστικά από το παρελθόν.

22:00 Η Άλλη Μποβαρί (Gemma Bovery) στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Δραματική κομεντί, (2014). Παραγωγή: Γαλλία, Βρετανία. Σκηνοθεσία: Αν Φοντέιν, Ηθοποιοί: Φαμπρίς Λουκινί, Τζέμα Άρτερτον, Τζέισον Φλέμινγκ

Σε ένα γραφικό χωριό της Νορμανδίας, ο οικογενειάρχης Μαρτάν, ένας μεσήλικας λάτρης της λογοτεχνίας και του Γκουστάβ Φλομπέρ, βλέπει τη ζωή του να αναστατώνεται από την άφιξη μιας όμορφης νεαρής γυναίκας, ονόματι Τζέμα Μποβαρί.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b