MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Η Naomi Osaka κάνει μόδα τις ευαισθησίες της: 10 looks που το αποδεικνύουν

Η Naomi Osaka επέστρεψε στο Australian Open δηλώνοντας ότι το μόνο που την ενδιαφέρει πια, είναι να χαίρεται το τένις χωρίς το άγχος να νικάει πάντα ή την πίεση να κρατά τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη ψηλά.

Monopoli Team

Την ίδια ώρα που μάθαμε ότι παλεύει με το πρόβλημά της να μιλάει δημόσια χωρίς να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το πάθος της για τη μόδα.

Αν σου έδειχναν μια φωτογραφία της Naomi Osaka και σε ρωτούσαν αν θα ακολουθούσες το στιλ της χωρίς να είναι κάτοχος τεσσάρων Grand Slam θα έλεγες «ναι, αλλά γιατί;» «ναι, γιατί όχι;».

[relart 1]

Αν δεν ήταν η Naomi Osaka, η πρώτη τενίστρια από την Ασία που γίνεται Νο 1 στο τένις, η τενίστρια που την πρώτη φορά που κατέκτησε το US Openο κόσμος την γιούχαρε επειδή νίκησε την λατρεμένη τουςSerena Williams ή η πρώτη που ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μην μπορώντας να αντέξει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προφανώς και δεν θα ένοιαζε ο τρόπος που φοράει το Lοuis Vuitton φορεμά της ή το σκισμένο Levi’s τζιν παντελόνι της (ως ambassador τους).

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b