MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
25
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΝΕΜΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ X
Αθήνα ODEON ESCAPE ODEON ESCAPE - 8 STUDIO NEW STAR ART CINEMA TOWN CINEMAS VILLAGE 5 CINEMAS PAGRATI VILLAGE 15 CINEMAS @ THE MALL VILLAGE CINEMAS ATHENS METRO MALL ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ VILLAGE SHOPPING AND MORE ΑΒΑΝΑ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑΙΑ ΑΙΓΛΗ ΑΙΓΛΗ 3 ΑΙΓΛΗ CINEMA ΑΚΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΛΙΚΗ DIGITAL ΑΛΟΜΑ ΑΛΣΟΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ-Garden Cinema Digital ΑΜΙΚΟ ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΝΕΣΙΣ ΑΝΟΙΞΙΣ ΑΡΙΑΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 3D digital Αττικόν Άλσος ΒΑΡΚΙΖΑ ΒΑΡΚΙΖΑ - 3 ΒΟΞ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΙΝΕ ΔΑΦΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΚΡΑΝ ΖΕΦΥΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΑ ΘΗΣΕΙΟΝ ΚΑΡΜΕΝ ΚΗΠΟΣ ΛΑΟΥΡΑ EUROPA CINEMAS DIGITAL ΛΑΪΣ ΛΙΛΑ DIGITAL CINEMA ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Cinema ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ Filmcenter ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ DIGITAL ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ ΡΙΑ ΡΙΒΙΕΡΑ ΣΙΝΕ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΙΣ ΣΙΝΕ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΙΝΕ ΠΑΡΙ ΣΙΝΕ ΦΛΟΙΣΒΟΣ PEUGEOT ΣΙΝΕ ΨΥΧΙΚΟ ΣΤΕΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ 3D Digital ΦΙΛΟΘΕΗ ΦΛΕΡΥ ΧΛΟΗ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑΙΝΙΑ X
8 ½
28 χρόνια μετά
Arizona Dream
Cure
Eraserhead
F1: Η ταινία
Jurassic World: Αναγέννηση
Millennium Mambo
Red Sonja
Sorry, Baby
Stans
Superman
Take a Trip
The Fantastic Four: Πρώτα βήματα
Twin Peaks: ο ύποπτος κόσμος
Έλιο (μεταγλωττισμένη)
Όταν έρθει το φθινόπωρο
Αγάπη = Τρέλα
Ακόμα πιο απίστευτη Παρασκευή
Ανοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας… και Ανοιξη
Αντίο Ηλίθιοι
Αποστροφή
Ας αγαπηθούμε όσο ζούμε
Αυτοί που έμειναν ζωντανοί
Βερμίλιο: Η Νύφη του Βουνού
Βιριδιάνα
Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Δέσε με
Διπλή ταυτότητα
Δωρεάν διακοπές
Επαναστάτης χωρίς αιτία
Επικίνδυνα…κοντά σου
Επικίνδυνη Αποστολή: Η έσχατη τιμωρία
Ερωτική επιθυμία
Ευχαριστούμε για τη συναλλαγή σας
Ζιλ και Τζιμ
Ζούσε τη ζωή της
Η Πωλίν στην παραλία
Η δίκη ενός σκύλου
Η επιστροφή
Η μουσική της ζούγκλας 2 (μεταγλωττισμένη)
Η πισίνα
Η ώρα του λύκου
Θεώρημα
Και μετά δεν έμεινε κανένας
Καλοκαίρι με τη Μόνικα
Κιούκα πριν το τέλος του καλοκαιριού
Κλέφτες Καταστημάτων
Κοντινό πλάνο
Λίλο & Στιτς (μεταγλωττισμένη)
Μάτια ερμητικά κλειστά
Μαζί
Μαλένα
Μια ξαφνική ματιά σε βαθύτερα πράγματα
Μπάμπι: Η εκδίκηση
Μπλέηντ Ράνερς: Ομάδες Εξόντωσης
Νεαρές μητέρες
Νυχτερινός εκφωνητής
Νόρα
Νύχτα Αγωνίας
Ξέρω τι κάνατε πέρσι το καλοκαίρι
Ξαναπαντρεύομαι την γυναίκα μου
Ο άνθρωπος που γνώριζε πολλά
Ο δελφινομικρούλης 2 (μεταγλωττισμένη)
Οδός Μαλχόλαντ
Ο εξολοθρευτής άγγελος
Ο θάνατος ενός διεφθαρμένου
Οι άγριες μέρες μας
Ο κύριος Αζναβούρ
Ο μεγάλος δραπέτης
Ο μύθος του Μαρακούντα (μεταγλωττισμένη)
Ο χαμένος τίγρης (μεταγλωττισμένη)
Ο ψυχίατρος μου τρελάθηκε
Πάρτι χωρισμού
Παρίσι-Τέξας
Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας (μεταγλωττισμένη)
Πώς να κλέψετε ενα εκατομμύριο δολάρια
Ρίτα
Σάουντρακ για ένα πραξικόπημα
Σκιές στο σκοτάδι
Σκυλίσια μέρα
Στάσου πλάι μου
Ταιριάζουμε?
Τα καλά παιδιά
Τελευταία πνοή
Το 47
Το αγαπημένο μου γλυκό
Το κάστρο στον ουρανό
Το κυνήγι του κλέφτη
Το μίσος
Το μονοπάτι του αλατιού
Το πάθος της Ζαν ντ’Αρκ
Το πατρικό
Τρελές σφαίρες
Υπάρχω
Χαμένη λεωφόρος
Κινούμενα σχέδια

Σχέδιο διάσωσης (μεταγλωττισμένη)

Η Απ και ο Εντ είναι δύο αξιολάτρευτα φλάμελ, που έχουν το σχήμα ενός ντόνατ, τα οποία ταξιδεύουν κατά λάθος μέσα στο χρόνο και βρίσκονται από το 1835 στη σύγχρονη Σανγκάη.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 84'
Monopoli Team

Υπόθεση

Η Απ και ο Εντ είναι αδέλφια και φλάμελ – αξιαγάπηταχνουδωτά ζώα στο σχήμα του ντόνατ – που ζουν σε ένα νησί των Γκαλαπάγκος το 1835. Ο Εντ, είναι γκρινιάρης, απαισιόδοξος και θέλει απεγνωσμένα να μοιάζει με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας. Αντιθέτως, η Απ είναι έξω καρδιά και δημιουργεί συνέχεια το χάος, γεγονός που την καθιστά ως αουτσάιντερ. Όταν οι αυθόρμητες πράξεις της Απ καταλήγουν να καταστρέψουν τις προετοιμασίες του επικείμενου Φεστιβάλ των Λουλουδιών, η Απ και ο Εντ εξορίζονται.

Ακάθεκτη όμως η Απ οδηγεί τον Εντ στην άλλη άκρη του βουνού στην απαγορευμένη ζώνη σε αναζήτηση θαυμάσιων λουλουδιών ώστε τα υπόλοιπα φλάμελνα τους επιτρέψουν να συμμετέχουν και πάλι στο Φεστιβάλ. Εκεί, προς έκπληξή τους, ανακαλύπτουν ένα μεγάλο μυστηριωδώς φωτεινό λουλούδι, το οποίο ανθίζει και με ένα μαγικό τρόπο καταπίνει την Απ και τον Εντ. Οι δυο τους πέφτουν απότομα μέσα σε μία πολύχρωμη πύλη χρόνου και καταφθάνουν σε ένα σπίτι της σύγχρονης Σανγκάης.

Στη Σανγκάη, η Απ και ο Εντ γνωρίζουν τον Κλάρενς, ένα αξιολάτρευτο μικρόσωμο σκύλο. Ο Κλάρενς προσπαθεί να τους βοηθήσει να καταλάβουν που βρίσκονται και να επιστρέψουν πάλι πίσω. Τους πηγαίνει σε ένα μουσείο, όπου μαθαίνουν έντρομοι ότι τα φλάμελέχουν εκλείψει από το 1835 – λίγο μετά από την πτώση τους στο λουλούδι του χρόνου. Η Απ και ο Εντ συνειδητοποιούν ότι πρέπει να επιστρέψουν πίσω και σώσουν το είδος τους.

Ο Κλάρενς προσφέρει στην Απ και τον Εντ ένα «χρονολούλουδο» όπου ο επιστήμονας ιδιοκτήτης του, ο πρόσφατα μακαρίτηςΔρ. Τσανγκ, έκανε πειράματα σε αυτό. Αυτό μεταφέρει τους τρεις τους σε ένα πλαίσιο έξω από το χωροχρόνο – το φανταστικό σύμπαν του Δρ. Τσανγκ. Εκεί, συνδέονται εκατοντάδες χρονολούλουδα, όπου το καθένα οδηγεί σε διαφορετικά σημεία της ιστορίας. Δυστυχώς, ένα ακόμη ατύχημα του αχτύπητου διδύμου ρίχνει τον Κλάρενς σε μία τυχαία πύλη και έτσι το μικρό σκυλάκι θα βρεθεί χαμένο σε άγνωστο σημείο του χωροχρόνου.

Αβέβαιοι για το τι πρέπει πλέον να κάνουν, η Απ και ο Εντ συναντούν “Τους Αφανισμένους” –μία οικογένεια από περίεργα, αφανισμένα πλάσματα που ζουν για πάντα με ασφάλεια στο φανταστικό σύμπαν του Δρ. Τσανγκ. Με τη βοήθειά τους, η Απ και ο Εντ πρέπει πρώτα να βρουν τον Κλάρενς ώστε να επιστρέψουν και να σώσουν τα υπόλοιπα φλάμελ. Μετά από έναν αδελφικό καβγά, καταφέρνουν να βρουν τον Κλαρανς στην Ανταρκτική του 1917, δεμένο στο έλκηθρο μαζί με τα υπόλοιπα σκυλιά του Έρνεστ Σάκλετον. Οι τρεις τους καταφέρνουν να επιστρέψουν με ασφάλεια στο προηγούμενο σύμπαν, αλλά με τον τρικεράτωψ των “Αφανισμένων” να έχει τραυματιστεί.

Η παρορμητικότητα της Απ παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του τελευταίου δεινόσαυρου! Ο Εντ είναι εξαγριωμένος με την αδελφή του και έχουν έναν άσχημο καβγά. Καταλαβαίνοντας το λάθος της, η Απ δυστυχώς ξεκινά να επιστρέψει μόνη της στο σπίτι πίσω στο 1835 και να ειδοποιήσει τα υπόλοιπα φλάμελσχετικά με την επικείμενη εξαφάνιση του είδους τους.

Στο Γκαλαπάγκος, η Απ προσπαθεί να πείσει τα φλάμελγια την περιπέτεια που πέρασε και τον κίνδυνο που διατρέχει το είδος τους. Όμως, όταν ο Κλάρενς παραδόξως βρεθεί στο νησί, αποκαλύπτει ότι αυτός είναι ο λόγος που τα φλάμελέχουν πλέον εξαφανιστεί. Ταξίδεψε πίσω στο χρόνο και ανατίναξε το νησί με σκΑπό να εμποδίσει τα αξιαγάπητα φλάμελαπό το να γίνουν ο αγαπημένος φίλος του ανθρώπου αντί των σκύλων.

Τώρα, επέστρεψε για να ολοκληρώσει τον σκοπό του μια και καλή. Κάθε ελπίδα φαίνεται πως έχει χαθεί για την Απ και τα φλάμελ,όταν ο Εντ και “Οι Αφανισμένοι” εμφανίζονται για να τους σώσουν. Τα δύο αδέλφια ενώνουν τις δυνάμεις τους και μονιάζουν και δίνουν έναν αγώνα χρόνου προκειμένου να σταματήσουν τον Κλάρενς και να σώσουν τα φλάμελ. Στο τέλος, η Απ και ο Εντ γίνονται ήρωες στην κοινότητα των φλάμελκαι τα φλάμελκαταλήγουν να μην εξαφανιστούν και να ζουν μαζί μας μέχρι και σήμερα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Extinct
Σκηνοθεσία: Ρέυμοντ Σ. Πέρσι, Ντέιβιντ Σίλβερμαν
Σενάριο: Τζων Φρινκ, Τζόελ Χ. Κόεν, Ρομπ Λαζέμπνικ

Παίζουν: Στα ελληνικά ακούγονται: Τάνια Παλαιολόγου (Απ), Γιώργος Σκουφής (Εντ), Φοίβος Ριμένας (Κλάρενς), Στέλιος Ψαρουδάκης (Κάρολος Δαρβίνος), Βασίλης Μήλιος (Γουόλι), Τζίνη ΠαπαδΑπούλου (Μάλι), Σωτήρης Δούβρης (Μπέρνι), Γιάννης Στεφόπουλος (Χος), Πηνελόπη Σκαλκώτου (Ντότι), Χρυσούλα ΠαπαδΑπούλου (Άλμα), Χρήστος Θάνος (Τζέπσον) Τραγούδησαν οι: Τζίνη ΠαπαδΑπούλου, Σωτήρης Δούβρης, Γιάννης Στεφόπουλος, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Χρήστος Θάνος

Διάρκεια: 84'

Διανομή: Tanweer
Περισσότερα από CINEMA