MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: H τελευταία δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνα όπως θα τη δούμε στον 5ο κύκλο

Η δημοφιλής σειρά του Netflix, «The Crown» θα παρουσιάσει στην 5η σεζόν τις τελευταίες μέρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ανάμεσα στις οποίες θα δούμε και την τελευταία δημόσια εμφάνισή της.

Monopoli Team

Η 5η σεζόν του «The Crown» πρόκειται να παρουσιάσει τις τελευταίες μέρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, με την αυστραλιανή ηθοποιό Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι να αναλαμβάνει πια τον ρόλο της αγαπημένης «πριγκίπισσας του λαού». Μάλιστα μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα της σειράς προσφέρει μια πρώτη, «κλεφτή» ματιά στο τι θα δούμε στη νέα αυτή πολυαναμενόμενη σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @celebbmaqazin

Στη φωτογραφία η Ντεμπίκι αναβιώνει μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα, φορώντας ένα πολύ…γνώριμο φόρεμα. Πρόκειται για το εντυπωσιακό, γαλάζιο φόρεμα που φορούσε η αείμνηστη πριγκίπισσα όταν παραβρέθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου για την παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων» του βρετανικού Εθνικού Μπαλέτου στις 3 Ιουνίου 1997 – μόλις δύο μήνες πριν από τον τραγικό θάνατό της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝑻𝒉𝒆 𝑹𝒐𝒚𝒂𝒍 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 ✨ (@royallerblogu)

Παρ’ όλα αυτά, οι στιλίστες του «The Crown» επέλεξαν να μη δημιουργήσουν ένα ακριβές αντίγραφο του φορέματος αυτής της ιστορικής τελευταίας εμφάνισης της αγαπημένης πριγκίπισσας, αλλά να σχεδιάσουν μία εξίσου εντυπωσιακή παραλλαγή του με ένα διαφορετικό δέσιμο, συνδυάζοντας το ύφασμα του γαλάζιου φορέματος της Νταϊάνα με το στιλ ενός άλλου φορέματος που είχε φορέσει σε εμφάνισή της το 1995 στην Serpentine Gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Η Elizabeth Debicki μοιάζει εκπληκτικά με την Diana12.09.2018

Πηγή: today.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b