MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Luca Guadagnino μάς εκπλήσσει με μία νέα ταινία μικρού μήκους για τα Χριστούγεννα

Μία γιορτινή έκπληξη μας επιφύλασσε ο σκηνοθέτης του “Call me by your Name” που κυκλοφόρησε μία χριστουγεννιάτικη ταινία μικρού μήκους σε συνεργασία με τα Zara.

Monopoli Team

Η ισπανική εταιρία ρούχων Zara επιστράτευσε τον Ιταλό σκηνοθέτη Luca Guadagnino, δημιουργό του “Call Me By Your Name” με τον Τίμοθι Σαλαμέ, για να δημιουργήσει μία ταινία μικρού μήκους, με τίτλο “O Night Divine”.

Στην χριστουγεννιάτικη ταινία, που διαρκεί 43 λεπτά, πρωταγωνιστεί ο John C. Reilly ως ο Άγιος Βασίλης (ή μάλλον Πατέρας Kristof), ενώ βλέπουμε και τον Alex Wolff, γνωστό για τον ρόλο του στα θρίλερ Hereditary (Η διαδοχή) και Old.

Μόνο θρίλερ όμως δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το τρυφερό αυτό φιλμ, στο οποίο βλέπουμε τον “Άγιο Βασίλη” σε ένα είδους θέρετρο για σκι. Εκεί συναντά έναν πλανόδιο μουσικό (Alex Wolff) στις βουνοκορφές του St. Moritz στην Ελβετία, που ψάχνει για κάποιο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, στο φινάλε ο Alex Wolff επιδεικνύει και τις φωνητικές του ικανότητες, αφού τραγουδά ένα υπέροχο κομμάτι, το οποίο έχει γράψει ο Alberto Iglesias, εδώ και χρόνια συνεργάτης του Pedro Almodovar.

Τον Reilly και τον Wolff συνοδεύουν το μοντέλο και σκηνοθέτης Hailey Gates (Uncut Gems, Twin Peaks), καθώς και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Samia Benazzouz, Chloe Park, Valerio Santucci, Francesca Figus, Tania Hanyoung Park και Shi Yang Shi.

Η γιορτινή αυτή ταινία είναι ένα πρότζεκτ σε συνεργασία με τα Zara και σενάριο του Michael Mitnick, που έχει δουλέψει ξανά με τον σκηνοθέτη του Call me By Your Name για την ταινία μικρού μήκους The Staggering Girl, που κυκλοφόρησε το 2019.

Δείτε κι εσείς την ταινία μικρού μήκους:

Πέρα από αυτή τη χριστουγεννιάτικη ταινία για τα Zara, ο Luca Guadagnino ετοιμάζει και την επόμενή του ταινία με πρωταγωνιστές τον Timothée Chalamet και την Chloe Sevigny και θέμα τον κανιβαλισμό, το Bones & All.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Η ενηλικίωση του Spider Man12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b