MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Μαρία Κάλλας εξομολογείται: Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της έρχεται στο ERTFLIX

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση της Μαρίας Κάλλας, που δεν μοιάζει με κανένα ντοκιμαντέρ που έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα έρχεται στο ERTFLIX.

Monopoli Team

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση της Μαρίας Κάλλας, που δεν μοιάζει με κανένα ντοκιμαντέρ που έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα για την κορυφαία ντίβα της όπερας, έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ, ERTFLIX. Με σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό και αδημοσίευτες συνεντεύξεις να γίνονται η βάση για μια πρωτοφανή αφήγηση, το «Η Μαρία Κάλλας εξομολογείται/Maria by Callas», ακροβατεί ανάμεσα στο ντοκιμαντέρ και τη βιογραφία αποδίδοντας με τρόπο μοναδικό, το πρόσωπο της Μαρίας πίσω από την παγκόσμια φήμη της Κάλλας.

Τι θα δούμε..
Η Μαρία Κάλλας εξομολογείται: το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που έρχεται στο ERTFLIX

Η Μαρία Κάλλας εξομολογείται: το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που έρχεται στο ERTFLIX

Η αποτυχία του γάμου της με τον Μενεγκίνι, ο εξαναγκασμός, σχεδόν, στο τραγούδι από την αυστηρή μητέρα της, τα αγαπημένα της σκυλάκια, η θύελλα που έζησε με τον Ωνάση, η φιλία με τον Παζολίνι, η αγάπη του κόσμου, η καχυποψία του Τύπου, συντίθενται σε μια αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο, ντυμένη με τις πιο δημοφιλείς άριες, που έκαναν την Κάλλας αυτό που ήταν. Μια παντοδύναμη γυναίκα, με πειθαρχία στην καριέρα της, πάθος στη ζωή της και μια καλά κρυμμένη ευάλωτη πλευρά.

Άλλοτε θλιμμένη και άλλοτε απλοϊκή, με καλά κρυμμένες πλευρές και πάθος για την καριέρα της, η λυρική τραγουδίστρια που έγραψε ιστορία, ξεπροβάλει μέσα από το πρώτο μεγάλου μήκους έργο του 35χρονου πολύ-καλλιτέχνη, Τομ Βολφ, ο οποίος συνέλεξε με μια τετραετή έρευνα, home videos, κομμάτια από ρεπορτάζ καθώς και συνεντεύξεις που είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας προκειμένου να συνθέσει το προφίλ της. Παράλληλα, πληθώρα επιστολών της ίδιας της Κάλλας, και γράμματα που αντάλλασσε με φίλους ή συγγενικά της πρόσωπα, αποδίδονται με τη φωνή μιας ηθοποιού που όχι μόνο την έχει υποδυθεί, αλλά έχει και το σθένος να την ενσαρκώσει, τη Φανί Αρντάν. Από εκεί ξεπηδά η προσωπικότητα της γυναίκας, οι ιστορίες, οι συγκρούσεις, η θλίψη αλλά κι όλη η ικανοποίηση κι η χαρά, ενωμένες μ’ ένα εξαιρετικό μοντάζ που κρατά την ταινία σε αλέγκρο ρυθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Δεκαπέντε νέες ταινίες φέρνουν τα Χριστούγεννα νωρίτερα12.09.2018

113 λεπτά. Μια διαδρομή που συγκλονίζει. Η Μαρία Κάλλας όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Στο ERTFLIX.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ εδώ

 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b