MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΦΗΓΗΣΗ

Το Μαγικό Τετράδιο – Προορισμός Χριστούγεννα: Online αφήγηση για παιδιά από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

Η σειρά αφηγήσεων για παιδιά της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, με παραμύθια από όλο τον κόσμο, «Το Μαγικό Τετράδιο», σε επιμέλεια-παρουσίαση της Ελένης Δαφνή, επιστρέφει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Το Μαγικό Τετράδιο - Προορισμός Χριστούγεννα
Monopoli Team

Για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά, η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει «Το Μαγικό Τετράδιο», σειρά αφηγήσεων με παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο και δραστηριότητες για παιδιά. Την σειρά επιμελείται και παρουσιάζει η ηθοποιός Ελένη Δαφνή. Το νέο παραμυθένιο ταξίδι πραγματοποιείται την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στις 10:30.

Ελένη Δαφνή

«Το Μαγικό Τετράδιο»: Λίγα λόγια για την δράση

Η ιστορία μας ξεκινά στο χιονόλευκο Αγρίνιο, παραμονές Χριστουγέννων. Εκεί, ο Μπάρμπα-Θόδωρος με την οικογένειά του ετοιμάζουν μεγάλο γιορτινό τραπέζι. Δεν λογαριάζουν όμως δύο ερωτευμένα… πρόβατα που έχουν στο μαντρί τους, τα οποία αποφασίζουν να κλεφτούν τελευταία στιγμή παρά τις αντιρρήσεις των γονιών τους… Ακολουθεί μια περιπέτεια με δράση, απρόοπτα και πολύ γέλιο!

Κι αυτή τη φορά για το ταξίδι, παίρνουμε στις αποσκευές μας χαρτόνια, μαρκαδόρους και νερομπογιές για να δημιουργήσουμε τις δικές μας γιορτινές κάρτες για όλους.

Η σειρά εκδηλώσεων Το Μαγικό Τετράδιο απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού. Πραγματοποιείται κάθε μήνα, online, μέσω Zoom. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλα τα παιδιά.

Σύντομο Βιογραφικό της Ελένης Δαφνής

Η Ελένη Δαφνή γεννήθηκε στον Πειραιά το 1988. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί ενδεικτικά με τους σκηνοθέτες: Θωμά Μοσχόπουλο, Κώστα Καζάκο, Παντελή Δεντάκη, Κοραή Δαμάτη, Μίχαελ Ζάιμπελ κ.ά. σε έργα όπως “Ο γιατρός της τιμής του” Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, “Ο Κύριος Πούντιλα κι ο δούλος του Μάττι” (γιατρός) του Μ. Μπρεχτ, “Οι αλλοπαρμένοι” (Ιωάννα) των Μίντλετον και Ρόουλεϋ, “The show” (Γκλόρια) της Κατερίνας Παπαναστασάτου, “Το ξόρκι της αποκριάς” Ομάδα Φλου κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μπαίνει σε γιορτινό κλίμα: Δεκέμβριος με εργαστήρια για παιδιά12.09.2018

Στην τηλεόραση, έχει πάρει μέρος στις σειρές “Έρωτας μετά” (ALPHA) και “Επιστροφή” (ANT1). Είναι ιδρυτικό μέλος της Θεατρικής Ομάδας Γέφυρα. Από το 2019 ασχολείται με το παιδικό θέατρο στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ (Oμάδα Φλου). Φέτος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την συγγραφή και αφήγηση παιδικών παραμυθιών στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία εκδήλωσης Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, 10:30
Διεύθυνση Online μέσω Zoom
Παρακολούθηση Eλεύθερη με προεγγραφές στο: https://www.hau.gr/elgr/culture/events/2021/to-magiko-tetradio-proorismos-christougenna
Πληροφορίες Διεύθυνση Πολιτιστικών (Τηλ: 210 3680052), Ε: [email protected]

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b