MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
BACKSTAGE

“Αόρατοι”: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της πρώτης κωμικής σειράς της COSMOTE TV

Στη νέα -πολύ φιλόδοξη- παραγωγή της COSMOTE TV, έξι “Αόρατοι” δίνουν άλλοθι σε παντρεμένους. Και μετά μπλέκουν στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους.

KEIMENO: Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 09.11.2021

Τα τελευταία χρόνια, η ελληνική μυθοπλασία έχει κάνει τη μεγάλη της “επιστροφή” και απόδειξη είναι οι πολύ καλές τηλεοπτικές παραγωγές, που απολαύσαμε -και φέτος- στις οθόνες μας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα τηλεοπτικά blockbusters της COSMOTE TV, όπως το “Έτερος Εγώ”, που μας έκανε να περιμένουμε με ανυπομονησία την τρίτη σεζόν, αλλά και η μίνι-σειρα “42οC”, που μας κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο.

Μετά τα crime series που αγαπήσαμε, η COSMOTE TV μας αιφνιδίασε ευχάριστα όταν ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει την πρώτη κωμική σειρά της, τους “Αόρατους”, που αναμένονται στις οθόνες μας το 2022.

Με ένα πολλά υποσχόμενο καστ (που περιλαμβάνει τους Γιώργο Χρανιώτη, Βασιλική Τρουφάκου, Γιούλικα Σκαφιδά, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Νίκο Πουρσανίδη και Δημήτρη Πιατά), σε σκηνοθεσία του Χάρη Μαζαράκη και σενάριο του ίδιου και του Θωμά Νικολαϊδη, οι “Αόρατοι” πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να γίνουν η νέα μας τηλεοπτική “εμμονή”.

Εμείς βρεθήκαμε στα γυρίσματα των “Αόρατων” και αυτά είναι όλα όσα μάθαμε για την νέα crime comedy σειρά της COSMOTE TV.

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης σειράς της COSMOTE TV

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης σειράς της COSMOTE TV

Ένα crime comedy που συνδυάζει μυστήριο με (πολύ) γέλιο

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημιουργός της σειράς, Χάρης Μαζαράκης, εμπνεύστηκε τους “Αόρατους” από μία αληθινή ιστορία. Κι όμως, κάποτε κάπου στη Βρετανία υπήρχε μία ομάδα που είχε συλληφθεί γιατί δημιουργούσε άλλοθι  για… παντρεμένους που ήθελαν να έχουν ανενόχλητοι εξωσυζυγικές περιπέτειες.

“Αυτή την ιστορία, ακριβώς όπως ο ήρωας μας, την βρήκα σε μία εφημερίδα το 2006 και είπα “αυτό πρέπει να γίνει σειρά”. Στο Μάντσεστερ τέσσερα άτομα είχαν στήσει αυτό το πράγμα και μάλιστα μπήκαν στη φυλακή γι’ αυτό” εξήγησε ο δημιουργός της σειράς.

Ο Δημήτρης Πιατάς με τον σκηνοθέτη της σειράς, Χάρη Μαζαράκη

Ο Δημήτρης Πιατάς με τον σκηνοθέτη της σειράς, Χάρη Μαζαράκη

Βέβαια, όπως εξήγησε στη συνέχεια και ο ίδιος, η πλοκή της σειράς δεν θα περιοριστεί μόνο σε εξωσυζυγικές περιπέτειες. Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε spoiler, οι έξι ήρωες μας θα βρεθούν στα καλά του καθουμένου στην μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. “Συνήθως την περιγράφω ως μια σοβαρή κωμωδία, είναι μία crime comedy” ξεκαθάρισε ο Χάρης Μαζαράκης.

Εξάλλου αυτό είναι ένα όραμα που ο Χάρης Μαζαράκης είχε στο μυαλό του εδώ και πολλά χρόνια -ξεκίνησε να γράφει το σενάριο το 2016 συγκεκριμένα, ενώ ήταν πολύ συγκεκριμένος για το τι ήθελε και τι δεν ήθελε. Και αυτό που σίγουρα δεν ήθελε ήταν να κάνει “εκπτώσεις”, να κάνει δηλαδή τους “Αόρατους” άλλη μια ανάλαφρη κωμική σειρά, όπως αυτές που έχουμε συνηθίσει. Έτσι, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, ακόμα κι όταν του ζήτησαν τη σειρά κάποια κανάλια της “ελεύθερης” τηλεόρασης, ο ίδιος ήθελε από την αρχή να εμπιστευτεί την ιδέα του στην COSMOTE TV.

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης σειράς της COSMOTE TV

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης σειράς της COSMOTE TV

Ας γνωρίσουμε όμως τους έξι ήρωες μας…

Για τον Νίκο Πουρσανίδη αυτό που κάνει την σειρά τόσο ξεχωριστή είναι ακριβώς αυτή η ομάδα των έξι ηρώων που σιγά-σιγά θα γνωρίσουμε. “Αυτό που μου αρέσει στη σειρά είναι ότι πρόκειται για μια ετερόκλητη ομάδα που γίνεται παρέα… Όλοι θέλουν να δημιουργηθεί μια παρέα και να πάρουν μία θέση μέσα σε αυτή”.

Γιούλικα Σκαφιδά, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Πιατάς

Γιούλικα Σκαφιδά, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Πιατάς

Και πράγματι πρόκειται για έξι εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους. Ο Μήτσος ή Μιτς (Νίκος Πουρσανίδης) θέλει να είναι πάντα ο αρχηγός. Ο Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης), φίλος του Μιτς, είναι ένας αποτυχημένος ηθοποιός -που βέβαια βρίσκει τρόπο να αξιοποιήσει το ταλέντο του… Ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου) είναι ο περιπτεράς της γειτονιάς, και θέλει απλά να ανήκει κάπου. Η Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου), η νέα γειτόνισσα των παιδιών, ψάχνει την αποδοχή των άλλων και σίγουρα θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να ενηλικιωθεί. Η Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά) είναι η πιο εκκεντρική, αλλά και ψύχραιμη της ομάδας, ενώ ο θείος της (Δημήτρης Πιατάς), είναι εκείνος που τελικά θα τους συντονίσει.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Βασιλική Τρουφάκου

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Βασιλική Τρουφάκου

Όλους τούς ενώνει η ανάγκη για μία βαθύτερη επικοινωνία, η ανάγκη να ανήκουν σε μία ομάδα. Όπως λέει και ο Γιώργος Χρανιώτης: “Αυτή εδώ είναι μια συμμορία. Μία συμμορία από losers”.

Λίγα λόγια για την υπόθεση και τους έξι “Αόρατους”

Μία ετερόκλητη πενταμελής παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνας, ιδρύει μια εταιρεία, που παρέχει άλλοθι για εξωσυζυγικές περιπέτειες. Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι 5 συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Ποιος είναι ο ένοχος;

«Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης) και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης). Με τον Μήτσο για «αρχηγό», στην ομάδα μπαίνουν η νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και η «street performer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά).

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Σόφι Ζανίνου και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Οι “Αόρατοι” θα κάνουν την πρεμιέρα τους στην COSMOTE TV, στις αρχές του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE HISTORY HD: Νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμα με πρεμιέρες και νέα επεισόδια δημοφιλών σειρών ντοκιμαντέρ12.09.2018

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b